۴۵درصد مددجویان کمیته امداد مستعد اشتغال هستند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد امید با اشاره به شناسایی مددجویان مستعد اشتغال ادامه داد: از مجموع جامعه آماری نزدیک به دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر، حدود یک میلیون نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد با توجه به غربالگری انجام شده مستعد ایجاد اشتغال هستند که تعداد ۴۵درصد آنان مستعد طرح اشتغال و ۱۲درصد دارای طرح اشتغال و مابقی به علت بیماری و معلولیت، داشتن بیمار نیاز به مراقبت و فرزند صغیر، محصل بودن، مشمولان خدمت سربازی و کهولت سن مستعد ایجاد اشتغال نیستند.
وی با بیان اینکه رویکرد اصلی کمیته امداد توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد است، افزود: توانمندسازی اقتصادی و خودکفایی مددجویان بر اساس نیاز سنجی مناطق، استعدادسنجی، مشاوره و راهنمایی شغلی، آموزش فنی و حرفهای و کارآفرینی، ایجاد اشتغال و پایدارسازی مشاغل انجام میگیرد.
وی در ارتباط با وضعیت جنسیت و سن افراد مستعد اشتغال در این نهاد افزود: ۷۷ درصد از افرادی که مستعد اشتغال هستند. بین سنین ۱۸ تا ۶۰سال، ۲۲درصد هم بالاتر از ۶۰سال و ۱درصد این افراد زیر ۱۸ سال هستند. ۲۴درصد دوره ابتدایی، ۲۹درصد دیپلم و زیردیپلم، ۶درصد فوق دیپلم ولیسانس و کمتر از ۱درصد فوق لیسانس و دکترا هستند.
معاون اشتغال وخودکفایی کمیته امداد در ارتباط با وضعیت سکونت افراد مستعد اشتغال یادآورشد: ۳درصد از این افراد در حاشیه شهرها، ۵۴درصد در روستاها و حدود ۴۶درصد در شهرها سکونت دارند.
امید از بهره مندی بیش از۲۵۰هزار مددجوی تحت پوشش از آموزشهای کوتاه مدت و بلند مدت سازمان فنی و حرفهای خبر داد و تصریح کرد: ۳۵۰هزار مددجو نیز در حال دریافت مشاوره از کمیته امداد و سازمان فنی و حرفهای برای آموزش حرف مختلف هستند.
امید با بیان اینکه امسال ۱۱۰هزارخانوار با ایجاد اشتغال و خودکفایی از پوشش کمیته امداد خارج میشوند، گفت: چنانچه برای یک میلیون افراد مستعد اشتغال، از طریق کاریابی با پرداخت تسهیلات فرصت شغلی ایجاد شود، نیاز به اعتباری بالغ بر ۲۰۰هزار میلیارد ریال تسهیلات است.
انتهای پیام/