دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 مهر 1395 - 17:17
رئیس مرکز طبی کودکان:

ضریب اشغال تخت‌ها در مرکز طبی کودکان 98درصد است

رئیس مرکز طبی کودکان عنوان کرد: بیمارستان مرکز طبی کودکان حدود 340 تخت دارد و معمولا ضریب اشغال تخت‌ها 98 درصد است، به‌طوری‌که هیچ گاه تخت خالی نداریم.
کد خبر : 126184

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر رضا شروین بَدو، رئیس مرکز طبی کودکان در نشست خبری بیست و هشتمین همایش بین المللی بیماری‌های کودکان در مورد مدت زمان بستری بیماران در این بیمارستان مرکز طبی کودکان، گفت: در حال حاضر متوسط بستری این بیماران در این مرکز پنج روز است.


وی همچنین به سطوح مختلف بیمارستان‌ها اشاره و اظهار کرد: بیمارستان‌ها در سه سطح تقسیم بندی می‌شوند بطوریکه سطح یک در شهرستان‌ها قرار داد. بیمارستان‌های سطح 2 در شهرستان‌های بزرگتر هستند و جامع‌ترند و بیمارستان‌های سطح سه در مراکز استان‌ها قرار دارند که از امکانات تخصصی بهره‌مندند. در سال‌های اخیر سطح چهارم هم به سطوح بیمارستان‌ها اضافه شده و بیمارستان‌هایی هستند که خدمات فوق تخصصی دارند و حتی بیماران از مراکز تخصصی نیز به آنها ارجاع داده می‌شوند. بنابراین مرکز طبی کودکان، بیمارستانی در سطح چهارم است.


بَدو در پاسخ به سوالی درباره وضعیت همراه سراها در مرکز طبی کودکان با توجه به اینکه تعداد زیادی از مراجعان این مرکز از شهرستان‌ها به پایتخت می‌آیند، گفت: بیمارستان مرکز طبی کودکان حدود 340 تخت دارد و معمولا ضریب اشغال تخت‌ها 98 درصد است، بطوریکه هیچ گاه تخت خالی نداریم و زمانی که می‌خواهیم ملحفه تخت را عوض کنیم، تخت‌ها خالی می‌شوند و سریعا بیمار دیگری بستری می‌شود و این در حالی است که تعداد زیادی از بیماران از شهرستان‌ها و یا کشورهای مجاور به ما مراجعه می‌کنند.


وی افزود: البته باید توجه کرد که ایجاد همراه سرا وظیفه اصلی دانشگاه‌های علوم پزشکی نیست و در زمینه اسکان همراهان بیمار، بیشتر شهرداری‌ها فعالیت می‌کنند. در این زمینه قرار بود فضایی با همکاری شهرداری به بیمارستان امام خمینی (ره) و مرکز طبی کودکان اختصاص داده شود که این اتفاق افتاد و بخشی از هموطنانمان در آن اسکان داده می‌شوند. حال اگر بتوانیم مراکزی را برای اسکان همراهان بیماران داشته باشیم در ارائه خدمت نیز تاثیر مناسبی دارد. البته در مرکز طبی کودکان، مادر بیماران تا پایان روند درمان از سوی مرکز اسکان داده می‌شوند.


رئیس مرکز طبی کودکان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا در مرکز طبی کودکان از ظرفیت «سلامت‌یار» استفاده می‌شود، گفت: در بیمارستان‌های دانشگاهی شاهدیم که بعضا پرستاران بعد از گذشت چندین سال تجربه به برخی مهارت‌ها دست می‌یابند، بنابراین در مراکز دانشگاهی که خدمات فوق تخصصی را ارائه می‌دهند ممکن است استفاده از نیروهای داوطلب مناسب نباشد. در عین حال باید توجه کرد که ما نیازمند تخصصی شدن پرستاری‌ هستیم که این موضوع در برنامه‌ریزی‌های مرکز وجود دارد.


بَدو با بیان اینکه در بیمارستان مرکز طبی کودکان تعداد زیادی از بیماران ارجاعی بوده و نیازمند خدمات تخصصی‌تر هستند، ادامه داد: مرکز طبی کودکان 115 عضو هیات علمی دارد و به صورت شبانه روزی فعالیت می‌کند. همچنین در کل شبانه روز پزشک متخصص مقیم داریم. بنابراین با این امکانات تلاش می‌کنیم تا خدمات‌ ما از نظر کیفی هم مطلوب باشند. البته ممکن است گاهی مشکلاتی هم برای بیماران ایجاد شود، اما ما تلاش می‌کنیم تا مسائلی مانند عفونت‌های بیمارستانی را کنترل کنیم.


انتهای پیام/

برچسب ها: پرستاری
ارسال نظر
هلدینگ شایسته