دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 فروردين 1394 - 12:59
فانی اولویت‌های خود را مطرح کرد

حمایت از زنان سرپرست خانوار و دختران مناطق محروم برنامه‌ وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و‌ پرورش گفت: توجه به آموزش دختران به ویژه در مناطق عشایری، دورافتاده و حمایت از زنان سرپرست خانوار جزو اولویت‌های آموزش و پرورش است.
کد خبر : 12473

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اصفر فانی امروز در همایش یاس مهربانی که با حضور فاطمه طباطبایی عروس امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به سخن امام (ره) مبنی بر اینکه از دامن زن مرد به معراج می‌رود، اظهار کرد: این جمله بار ارزشی بسیار بالایی دارد و اگر آن را تحلیل کنیم متوجه نقش کلیدی زنان در توسعه کشور و تربیت نسل‌ها می‌شویم.


وی افزود: اگر به دنبال یک جامعه توسعه یافته هستیم باید بدانیم که جامعه توسعه یافته از طریق مردم آن محقق می‌شود و لازمه توسعه یافتگی افراد یک جامعه تعلیم و تربیت مردم آن جامعه است که این کار توسط مادران و زنان صورت می‌گیرد.


وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه این وزارتخانه در کنار مادران به تربیت فرزندان مشغول است، تصریح کرد: همچنین نیمی از کارکنان آموزش و پرورش را زنان تشکیل می‌دهند و نقش تعلیم و تربیت دختران به این دلیل منحصر به فرد است که تربیت آنها کل جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد به همین دلیل در دولت یازدهم موضوع تعلیم و تربیت دانش آموزان دختر در اولویت کار قرار دارد.


فانی بیان کرد: افزایش جمعیت تحت پوشش دانش آموزان دختر در مدارس، توسعه مقطع متوسطه اول و دوم برای دختران، توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مختلف در مقطع متوسطه نظری و توزیع نامتوازن رشته‌ها در دوره متوسطه دوم اولویت‌هایی است که در برنامه‌های توسعه آموزش و پرورش برای دختران پیگیری می‌شود.


وی با بیان اینکه توسعه آموزش و افزایش دانش آموزان تحت پوشش به خصوص دانش آموزان دختر می‌تواند در توسعه پایدار جامعه موثر باشد، عنوان کرد: دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش نقش بسیار مهمی در بحث رسیدگی به آموزش دختران به ویژه در مناطق دور افتاده و عشایری بر عهده دارد.


وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در کنار آموزش دختران باید به این نکته نیز توجه داشت که در وزارت آموزش و پرورش مدیران فرهیخته‌ای از میان بانوان داریم و ارزیابی‌ها ثابت کرده است که زنان در مدیریت واحدهای آموزشی پیگیرتر و اثربخش‌تر فعالیت می‌کنند بنابراین سپردن مأموریت‌های مدیریتی به زنان در آموزش و پرورش از جمله جهت گیری‌های مدنظر است.


وی خاطرنشان کرد: رسیدگی به وضعیت زنان سرپرست خانوار یکی دیگر از وظایف آموزش و پرورش است هم اکنون 14 هزار زن سرپرست خانوار در آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند و تلاش ما این است که با وجود مشکلات بودجه‌ای حمایت‌ها از این زنان را افزایش دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب