بهبود وضعیت بهداشتی دختران دانشآموز/ جای خالی درس حقوق و تکالیف خانوادگی و اجتماعی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، اطهره نژادی در نشست بررسی نتایج تفاهمنامه میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش با اشاره به نتایج این تفاهم نامه افزود: بهبود وضعیت بهداشتی و آموزشی دختران دانش آموز از اهداف این تفاهم نامه بود که اجرایی شده است.
وی ادامه داد: طرحها و برنامههای ما در تفاهمنامه با وزارت آموزش و پرورش، رویکرد پیشگیرانه داشت نه اینکه رنگ و بوی انفعالی داشته باشد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تاکید کرد: باید درس آموزش و حقوق تکالیف فردی و اجتماعی برای دانش آموزان به صورت ملی اجرا شود.
نژادی با اشاره به تفاهم نامههای معاونت امور زنان و خانواده با دستگاههای اجرایی گفت: براساس ماده ۲۳۰ برنامه پنجم توسعه و با توجه به آنکه در بودجه دستگاههای اجرایی ردیف خاصی برای زنان وجود ندارد، در سالهای اخیر تلاش کردهایم بخشی از بودجه مورد نیاز برای عملیاتی کردن تفاهم نامهها را معاونت امور زنان و خانواده در نظر بگیرد و بخش دیگر را دستگاههای طرف تفاهم نامه تقبل کنند.
وی اضافه کرد: تا سال ۹۲ در قانون، دستگاههای اجرایی مجاز بودند یک درصد از بودجه خود را به حوزه زنان و خانواده اختصاص دهند اما مسائل دستگاهها به قدری زیاد بود که پرداختن به موضوع زنان در اولویت کاری آنها قرار نمیگرفت.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به تفاهمنامه با آموزش و پرورش تاکید کرد: در سالهای اخیر محتوای درس «حقوق و تکالیف خانوادگی و اجتماعی» را در دروس دانش آموزان گنجاندهایم اما همچنان جای خالی این درس در مدارس کشور احساس میشود.
نژادی با بیان اینکه دختران دانش آموز در برخی از مناطق دستیابی کمتری به امکانات آموزشی دارند، تصریح کرد: نگاه جامعه به آموزش دختران است از دلایل این نابرابری است، بنابراین برخی از آنها از تحصیل باز میمانند. در این شرایط وزارت آموزش و پرورش باید در جهت پر کردن شکاف بهره مندی از آموزش تلاش کنند.
انتهای پیام/