لزوم افزایش واگذاری اختیارات به مددکاران/ هزینههای ارائه خدمات باید کاهش یابد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد در این نشست با اشاره به افزایش مراجعهکنندگان این نهاد با توجه به وضعیت اقتصادی کشور گفت: مدیریت فقر و نگاه کلان کمیته امداد به این پدیده از مسائل مهم و ضروری است که تمامی کشور باید برای کاهش و ریشهکنی آن بسیج شوند.
وی با تاکید بر لزوم توانمندسازی مددجویان و خروج آنان از چرخه حمایتی، افزود: سالانه باید 10درصد از مددجویان خودکفا و از چرخه حمایتی خارج شوند تا برای رسیدگی به افراد نیازمند جدید اقدام شود.
رئیس کمیته امداد با اشاره به تخصیص اعتبارات حوزه حمایت در استانها گفت: تشخیص و توزیع اعتبارات استانی باید با توجه به نیازها و شرایط منطقهای صورت گیرد و در اولویتها نیز دقت لازم را داشته باشیم.
فتاح با اشاره به اهمیت حوزه مددکاری و جایگاه ویژه مددکاران بر بهرهمندی بیشتر از بانوان مددکاران برای ارائه خدمات بهتر به زنان سرپرست خانوار تاکید کرد و افزود: مددکاران همانند یک پزشک خانواده هستند که باید به صورت اورژانسی عمل کنند و در جریان تمامی امور زندگی مددجویان قرار داشته باشند و افزایش واگذاری اختیارات به مددکاران و ارائه آموزشهای لازم باید جزو وظایف کاری آنان قرار گیرد.
وی با اشاره به نبود امکانات کافی و مناسب در روستاها و مناطق محروم تصریح کرد: رویکرد کمیته امداد رسیدگی به محرومان و نیازمندان به ویژه در روستاها و مناطق کم برخوردار است که باید با جدیت بیشتری مسائل مربوط به این مناطق پیگیری و در همه ابعاد مختلف حمایتی جهت مهاجرت این افراد به شهرها و حاشیه نشینی آنان جلوگیری شود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از ماموریتهای اصلی کمیته امداد توجه به مسائل فرهنگی است، اظهار کرد: اگر امدادگران در حوزه فرهنگی باید توجه جدی به ماموریت کاری خود داشته باشند چرا که بازخورد این اقدامات در دیگر حوزهها نیز قابل لمس خواهد بود.
رئیس کمیته امداد با تاکید بر احیای طرح شهید رجائی در حمایت از سالمندان نیازمند و عائله تحت تکفل مقیم روستاها که سن آنها 60 سال و بیشتر است، ادامه داد: بازدید مددجویی و دلجویی از آنان یک اقدام با ارزش است که باید این مهم همراه با اصول ویژهای انجام شود و ترویج پیدا کند.
فتاح با اشاره به فرآیند چابک سازی در کمیته امداد که با جدیت پیگیری میشود، افزود: تسهیل فرآیندها، مراجعات مددجویی و حذف بروکراسیهای اداری برای ارائه خدمت به مددجویان با برنامهریزی دقیق جزو فرآیند چابک سازی محسوب میشود. تمام تلاش ما برای افزایش راندمان کاری و رسیدگی هرچه بهتر به امور مددجویان و نیازمندان و بهینه سازی نیروی انسانی، کاهش هزینههای ارائه خدمات و اصلاح فرآیندهای اداری است.
انتهای پیام/