حمایتهای علمی فناورانه از استادن برجسته خارجی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی با هدف توسعه فناوریهای دریایی و پیشبرد نقشه راه فناوریهای دریایی از سفر استادان برجسته خارجی در این حوزه برای ارائه سخنرانی، برگزاری کارگاه آموزشی و شرکت در همایشهای علمی (ملی و بینالمللی داخل کشور) حمایت میکند.
یک نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی داخل کشور باید به عنوان میزبان از طرف مؤسسه متبوع به ستاد معرفی شود. فرد میزبان باید عضو هیات علمی تماموقت دانشگاه در گروهها یا دانشکدههای دریایی باشد و در کمیتههای نقشه راه فناوریهای دریایی عضویت داشته باشد.
استاد برجسته خارجی، کسی است که مقیم خارج کشور باشد و دارای حداقل 20 H-index= بر مبنای بانک اطلاعاتی Scopus باشد. در موارد خاص با بررسی کمیته تخصصی ستاد این معیار میتواند تغییر کند.
نحوه ارائه درخواست حمایت
فرد میزبان باید درخواست حمایتی خود را در قالب یک پروپوزال در چارچوب پیشنهادی ستاد تهیه و حداقل 3 ماه قبل از انجام سفر استاد مدعو به ستاد ارسال کند.
پروپوزالهایی که دریافت میشوند براساس اولویتهای آموزشی و پژوهشی ستاد، کیفیت پرونده علمی استاد مدعو و محتویات پروپوزال دریافتی بررسی میشود و نتیجه ارزیابی آن به اطلاع متقاضی میرسد. مبلغ حمایت پس از انجام سفر و ارائه گزارشات و مستندات مربوطه از سوی فرد میزبان، در وجه او پرداخت میشود.
انتهای پیام/