رئیس واحد نیشابور: به تمام اهداف پیشبینی شده در سال 93 دست یافتیم
دکتر جعفر سعیدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا با تبریک سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی که از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در زمینه اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان در سال گذشته و با توجه به تأکید رئیس دانشگاه دکتر میرزاده و نیز با در نظر داشتن اهداف بلند مدت و چشم اندازهای این نهاد مقدس برنامههای مختلفی را تصمیمگیری و پیگیری کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور ادامه داد: در این راستا طرح پوششهای جدید هیبریدی را به شورای اقتصاد استان تحویل و پس از بررسی، مورد موافقت قرار گرفته است. در حوزه پژوهشی این واحد نیز موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت راهاندازی مرکز رشد واحد با عنوان فناوریهای نرم مجازی و فکری و هوشمند اخذ شده است که هدف از آن ایجاد یک محیط امن و سالم برای اجرای طرحها و تجاریسازی تولیدات فناورانه هستههای پژوهشی است و بزودی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
فعالیتها فرهنگی با رویکرد ماندگاری
سعیدی: از کارهای فرهنگی تجهیز دو باب مسجد، ساخت مزار شهدای گمنام، تشکیل 3 تشکل دانشجویی در کنار دو تشکل استادان، برگزاری روزهای ملی خیام و عطار، برگزاری کارگاه ضیافت اندیشه ویژه استادان و برگزاری کلاسهای سبک زندگی در خوابگاههای دانشجویی می توان نام برد |
وی ادامه داد: درباره فعالیتهای فرهنگی با رویکرد ماندگاری و با هدف ارتقاء مسائل فرهنگی دانشگاه و توجه عمیق به امور فرهنگی استادان، دانشجویان و کارکنان به عنوان یک اصل و ارزش گام های موثری برداشته است که میتوان به اجرای برنامههای مناسبتی، فراهم کردن زمینه بازدید بیش از چهار هزار نفر دانشآموز از قبور شهدای گمنام و مسجد دانشگاه، برگزاری غباروبی شهدای گمنام و دیدار با امام جمعه شهرستان به منظور استفاده معنوی از جامعه معزز روحانیت توجه کرد.
سعیدی گفت: از کارهای فرهنگی تجهیز دو باب مسجد، ساخت مزار شهدای گمنام، تشکیل 3 تشکل دانشجویی در کنار دو تشکل استادان، برگزاری روزهای ملی خیام و عطار، برگزاری کارگاه ضیافت اندیشه ویژه استادان و برگزاری کلاسهای سبک زندگی در خوابگاههای دانشجویی می توان نام برد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور بیان کرد: با توجه به 3 اصل استاد، دانشجو و فضای آموزشی تلاش برای ارتقای کیفی و کمی گسترش رشتههای دانشگاه یکی از ارکان اصلی این مرکز آموزشی بوده است که اکنون حدود ۱۲هزار دانشجو در این مرکز در ۲۵ رشته کاردانی، ۳۰ رشته کارشناسی پیوسته، ۱۸ رشته کارشناسی ناپیوسته، ۳۶ رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته و ۱۳ رشته دکترای تخصصی در حال تحصیل هستند. در کنار این رشتهها، تعداد ۱۳ رشته نیز از دفتر گسترش دانشگاه آزاد اسلامی و واحد علوم و تحقیقات در شرف تصویب است.
افزایش درآمدهای غیرشهریهای با تقویت شرکتهای دانش بنیان
وی تصریح کرد: 4 درصد درآمد غیر شهریهای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور تحقق یافته است که پیشبینی میشود با فعال کردن مرکز رشد و تقویت شرکتهای دانش بنیان در سال جدید این رقم افزایش یابد.
4 درصد درآمد غیر شهریهای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور تحقق یافته است که پیشبینی میشود با فعال کردن مرکز رشد و تقویت شرکتهای دانش بنیان در سال جدید این رقم افزایش یابد |
سعیدی با بیان اینکه در مهر و بهمن سال ۹۳ نزدیک به سه هزار و ۲۰۰ نفر در مقاطع مختلف این دانشگاه مشغول به تحصیل شدهاند بیان کرد: جذب هیئت علمی به عنوان یکی از شاخههای مهم، پیوسته مورد توجه این مرکز بوده است که از مهر ماه سال ۹۳ تا کنون مراحل اولیه جذب ۱۲ نفر از بین دارندگان و دانشجویان ممتاز مقطع دکترا در رشتههای مورد نیاز اقدام شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور با توجه وفاق و همدلی در بین مسئولان محلی برای همکاری با این دانشگاه بیان کرد: در این راستا با تعاملات انجام شده توانستیم مجوز حفر یک حلقه چاه آب برای تامین آب شرب و فضای سبز که تاکنون برای این دانشگاه معضل شده بود را کسب کنیم.
وی با توجه به مجموعه آموزشی سما که وابسته به این واحد دانشگاهی است تصریح کرد: در سال گذشته دانش آموزان فعال در زمینه نانو در محضر رهبر انقلاب حضور یافتند و دست آوردهای خود را عرضه کردند، همچنین فروش کیتهای آزمایشگاهی و کارگاهی رشتههای برق و مکانیک به مبلغ بالغ بر ۹۲۰ میلیون ریال به دیگر واحدها نیز از اهم نتایج این مجموعه بوده است.
انتهای پیام/