کمبود پرستار نباید با اضافه کاری جبران شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حیدرعلی عابدی اظهار کرد: متاسفانه قانون بازنشستگی پیش از موعد پرستاری که از حقوق اولیه آنها است اجرا نمیشود درحالیکه قانون باید اجرا شود و اگر کسی کوتاهی کند امکان پیگیری وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه نباید کمبود پرستار با اضافه کاری پرستار جبران شود، ادامه داد: در دورههای قبل برنامه جامع تربیت پرستار پیش بینی نشده و سیاستهای جذب پرستار هم ضعیف بوده است از این رو در حال حاضر کمبود پرستار بیشتر از پیش مشهود است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: وزارت بهداشت باید سیاستهای تشویقی همانند قانون تعرفه گذاری و بازنگری در برنامههای امتیاز بندی کارانهها موجبات درآمد عادلانه پرستاری را فراهم سازد تا هم پرستاران از رفاه نسبی در زندگی برخوردار باشند و هم نیاز به کار بیشتر نداشته باشند تا خدمات مراقبتی از کیفیت بالاتری برخوردار شود و فارغ التحصیلان این رشته بیشتر جذب شوند و کمبود نیرو تا حدی جبران شود.
وی گفت: برای کمک به پرستاران دوره یک ساله مهارتی طراحی شده ولی برخی پرستاران نگران این موضوع بودند که این نیروی کمکی جایگزین آنان شود اما پرستارانی که ۴ سال درس میخوانند نباید نگران باشند که بهیاران یا کمک پرستاران با گذراندن یک دوره یکساله بتوانند جایگزین آنان شده و به عنوان پرستار در بیمارستان کار کنند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: با وجود دانشکدههای پرستاری در کشور و فارغ التحصیلی هر ساله آنها باید بررسی شود که چرا هنوز بیمارستانها با کمبود نیرو مواجه هستند. البته میشود دلایلی را برای این کمبود مطرح کرد ولی نیاز به یک بررسی دقیق علمی دارد تا با آسیب شناسی کامل راه حلهای عملی پیشنهاد شود.
انتهای پیام/