دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نمازی: اداره تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد کار سیاسی نمی‌کند

نشست رئیس اداره تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی با اصحاب رسانه روز گذشته به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد.
کد خبر : 108700

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از ایسکانیوز، حجت‌الاسلام حسن نمازی در ابتدای این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: «با پیشرفت‌هایی که امروز در دنیا شاهد هستیم، اهمیت خبرنگاری بیشتر می‌شود و طبیعتا این ابزارها در این راه کمک حال خبرنگاران است.»


او در ادامه گفت: «اداره تشکل‌های اسلامی سیاسی در دانشگاه آزاد اسلامی یک اداره مستقل اما زیر نظر مستقیم ریاست دانشگاه است.»


او در ادامه گفت: «موضوع دیگری که در این اداره با آن در ارتباط هستیم، هیات‌های مذهبی هستند که زیر نظر اداره تشکل‌ها اداره می‌شوند. همچنین در این اداره هم تشکل‌های دانشجویی و هم تشکل‌های استادان فعالیت می‌کنند و تحت حمایت این اداره هستند.»


او در ادامه گفت: «یکی از ارکان مهم تشکل‌ها کمیته‌ای جهت اجرای برنامه‌های تشکل‌ها در واحدهای دانشگاهی هستند که متشکل از نمایندگان ریاست دانشگاه، رئیس واحد و دبیر تشکل در واحد است.»


نمازی ادامه داد: «نشریات دانشجویی هم بخش دیگری از ارکان تشکل‌ها هستند که در واحدها می‌توانند تحت حمایت مادی و معنوی تشکل‌ها فعالیت کنند. یارانه‌هایی هم که به تشکل‌ها تعلق می‌گیرد براساس برنامه تشکل‌ها خواهد بود.»


مدیر تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «این موضوع درست است که اینجا اداره تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی است، اما کار سیاسی در داخل تشکل‌ها صورت می‌گیرد و نه داخل این اداره. تنها کار ما در اینجا تسهیل، حمایت، توانمندسازی، هویت‌بخشی و بازکردن راه برای دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های تشکلاتی است.»


نمازی در پاسخ سوالی درباره تعداد تشکل‌های فعال در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «از اوایل اردیبهشت امسال کار شناسایی تشکل‌های فعال را انجام داده‌ایم و این کار احتمالا تا ماه آینده پایان می‌گیرد و ما تعداد دقیق تشکل‌های فعال را اعلام می‌کنیم.»


او در ادامه درباره خط قرمز فعالیت‌های تشکل های دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «در اینجا سعی می‌کنیم با دانشجویان ارتباط مستقیم داشته باشیم. اما این قانون است که مشخص می‌کند خط قرمز کجاست. این قوانین اعم از قوانین شورای عالی انقلاب فرهنگی و قوانین و بخشنامه‌های خود دانشگاه آزاد اسلامی هستند. البته در بعضی از بخشنامه‌ها بازنگری کرده‌ایم که البته این بازنگری با ساده‌سازی همراه خواهد بود تا دانشجویان حقوق خود را بهتر بشناسند. به هرصورت هر موضوعی که از لحاظ نظام قانونی باشد در دانشگاه آزاد اسلامی نیز قانون محسوب می‌شود و یکپارچه بودن نظام هم خط قرمز ما محسوب می‌شود که البته تضمین این یکپارچگی مقام معظم رهبری هستند.»


مدیرکل تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی درباره شاخصه‌های یک تشکل واقعی و فعال گفت: «هر تشکلی که حتی یک فعالیت‌برنامه‌ریزی کند و انجام دهد از نظر ما فعال است، حتی اگر انتخابات هم در آن برگزار نشده باشد. برای حل مشکل انتخابات هم ما یک فرصت سه ماهه به تشکل‌ها داده‌ایم تا آن را برگزار و به صورت کاملا دموکراتیک جایگاه‌ها مشخص شود. ما می‌خواهیم به تشکل‌ها کمک کنیم تا تشکل‌ها و دانشجویانی که در آن فعالیت می‌کنند از استقلال فکری برخوردار شوند.»


نمازی گفت: «بدون شک این اداره به تنهایی نمی‌تواند دانشجویان را به فعالیت‌های گوناگون سیاسی، نشریاتی و تشکلاتی علاقه‌مند کند و برای این کار همه نهادها باید کمک کنند. اما وقتی دانشجو بستر فعالیت را مناسب ببیند، انگیزه لازم را پیدا می‌کند. انگیزه کافی وقتی برای دانشجو پدید می آید که خود دانشجو و خانواده او بدانند امنیت کافی برای او برقرار است.»


او در ادامه گفت: «ما هم نمی‌توانیم سلیقه سیاسی داشته باشیم. اگر ما سلیقه سیاسی داشته باشیم تشکل های دانشجویی به کما می‌روند. باید تشکل‌ها حرکت واقعی داشته باشند. نکته بعد هم موارد مالی است که باید شفاف باشد. با این کار ما هم به شفاف‌سازی کمک کرده‌ایم و هم این موضوع را به تشکل‌ها فهمانده‌ایم که در صورت فعالیت حمایت‌های مالی هم خواهند داشت.»


او در پایان گفت: «دوشنبه هفته آینده همه دبیران تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی با رئیس دانشگاه خواهند داشت و کارگاه‌های مختلفی هم برگزار می‌شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب