افتتاح 7 مرکز نگهداری از کودکان خیابانی/ جمعآوری معتادان متجاهر با دستور رئیس جمهوری
به گزارش اجتماعی خبرگزاری آنا از ایسنا، علی ربیعی در حاشیه مراسم واگذاری 516 واحد مسکن به خانوادههای دارای بیش از دو معلول که در صفادشت ملارد برگزار شد، گفت: 17 مرکز نگهداری کودکان کار و خیابان را با همکاری شهرداری تهران افتتاح خواهیم کرد که هفت مرکز آن در هفته دولت آغاز به کار خواهند کرد.
وی ادامه داد: در این مراکز آموزشهای تحصیلی، مهارتی و مهمتر از همه مهارت زندگی اجتماعی به این کودکان ارائه خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: امیدواریم با راهاندازی این 17 مرکز بتوانیم بخشی از مسائل کودکان کار و خیابان را ساماندهی کنیم.
ربیعی تاکید کرد: سعی داریم در استانهایی که تعداد کودکان کار و خیابان آنها زیاد است، این مراکز را راهاندازی کرده و با سوءاستفاده از این کودکان مقابله کنیم.
وی در ادامه ضمن بیان آنکه مساله مقابله با سوء استفاده از کودکان موضوع بسیار مهمی است، ادامه داد: این مساله در جلسه شورای اجتماعی عنوان و بر آن تاکید شده و به این ترتیب به آن ورود کرده و آن را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به جمعآوری معتادان متجاهر اشاره و اظهار کرد: جمعآوری معتادان متجاهر با دستور رئیس جمهوری مورد تاکید قرار گرفته است.
ربیعی در ادامه ضمن بیان آنکه در حال حاضر مسولیت مراکز ماده 16 به بهزیستی واگذار شده است، افزود: معتادانی که چهره شهر را بهم میریزند باید جمعآوری شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم منشاء به کارگیری کودکان به کار اجباری و همچنین کودکآزاری را که بعضا دارای ریشههای اقتصادی است، جدی گرفته شود.
آغاز غربالگری آلزایمر در هفته دولت
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اختلال آلزایمر اظهار کرد: در برخی از استانها گزارش آلزایمر بسیار بالا بود، به همین دلیل از هفته دولت غربالگری آلزایمر را آغاز خواهیم کرد.
ربیعی همچنین عنوان کرد: مشاوره و آزمایشات ژنتیک نیز در استانهای یزد، کرمان و مازندران اجباری خواهد شد.
وی درخصوص غربالگری شنوایی و بینایی نیز گفت: درصدد آن هستیم تا غربالگری بینایی و شنوایی را در سال 95 به پوشش بیش از 90 درصد برسانیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: نمیتوانیم پوشش این طرحها را صددرصد کنیم زیرا برخی داوطلب انجام این غربالگریها نمیشوند.
ربیعی ادامه داد: ارائه رایگان مشاورههای ژنتیک به خانوادههای بیبضاعت به طور جدی پیگیری میشود تا از تولد کودک معلول جلوگیری کنیم.
وی همچنین از تمامی ملت ایران خواست تا اگر یک کودک معلول در خانواده خود داشته و یا علائم معلولیت را مشاهده میکنند، با دیدن این علائم و به امید به دنیا آوردن کودک سالم، از به دنیا آوردن کودک معلول دیگر پرهیز کنند و در همین راستا آزمایشات و مشاورههای ژنتیک را جدی بگیرند.
انتهای پیام/