دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 فروردين 1394 - 11:02
یک فعال زنان در گفت وگو با آنا:

مسائل زنان دغدغه مسئولان کشور نیست

یک فعال زنان با انتقاد از بی توجهی دولتمردان و مسئولان کشور به حوزه زنان گفت: هم اکنون در حال تجربه کردن مسائل زنان هستیم و دیدگاه و نقطه نظر ثابتی در مورد زنان هنوز به وجود نیامده است تا بتوانیم با قاطعیت اعلام کنیم چنین خط مشی ثابتی و روشنی برای مشکلات زنان باید دنبال شود.
کد خبر : 10621

شیما صمد‌زاده مدیر کل پیشین دفتر امور فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی آنا در مورد چالش‌های حوزه زنان در کشور اظهار کرد: مشکلات زنان عمدتا مشکلات فرهنگی است و به نوع نگاه جامعه به زن و همچنین نحوه نگاه زنان به جایگاه خود در کشور باز می‌گردد، بنابراین برای حل این بحران باید ابتدا ببینیم همتی برای حل این مساله وجود دارد یا خیر؟
وی افزود: به عنوان یک زن در این جامعه به نظرم نمی‌رسد که هم اکنون حوزه زنان مساله‌ای برای دولتمردان کشور تلقی شود.


این فعال زنان تصریح کرد: زنان باید ساختار تشکیلاتی منسجمی را برای بهبود وضعیت خود در کشور ایجاد کنند و در عرصه دولتی مراجعی از قبیل معاونت امور زنان نیز اگر انسجامی بین آنان وجود داشته باشد می‌توانند تا حدی از این بحران خارج شوند ولی اگر بخواهیم روی بحث تشکل‌ها و گروه‌های مردم نهاد زنان تاکید داشته باشیم باید به زنان آموزش‌های لازم در این زمینه ارائه شده و با حمایت، آنان بتوانند آموزش‌های دیده شده را مورد استفاده قرار دهند.


صمدزاده یادآور شد: متاسفانه به مساله زنان در کشور توجهی صورت نمی‌گیرد و این ناشی از انبوه مشکلات کشور از قبیل تورم، گرانی، بیکاری و مسائلی از این دست است که دولتمردان را از توجه به بحث زنان غافل کرده است و این مشکلات سایر مسایل کشور را تحت الشعاع قرار می‌دهد.


وی با بیان اینکه بخش عمده مشکلات زنان ناشی از بی‌توجهی دولت به مشکلات این قشر جامعه است افزود: من خیلی به مجموعه‌های سازمانی و دولتی امیدوار هستم به شرطی که آنان مسایل و مشکلات زنان را بشناسند اما متاسفانه در حال حاضر چنین موضوعی را در بین مجموعه‌های دولتی کشور احساس نمی‌کنم.


این کار‌شناس با بیان اینکه در طول تاریخ با مشکلات مشابهی در مورد زنان مواجه بوده‌ایم ادامه داد: با توجه به خلاء شرایط لازم برای فعالیت زنان در خارج از منزل، زنانی که وارد عرصه‌های مدیریتی و سیاسی کشور می‌شوند و بر مناصب تکیه می‌زنند بیش از آنکه بخواهند بر مشکلات زنان بپردازند به گرفتاری‌های شخصی خود دچار می‌شوند.


وی ادامه داد: باتوجه به اینکه نمایندگان مجلس نیز به صورت حزبی و جناحی انتخاب می‌شوند، توجهی به بحث زنان ندارند و این موضوع تنها دکوری از مسائل و مشکلات زنان است که می‌خواهند در لیست‌ها زنان نیز حضور داشته باشند.


صمدزاده تصریح کرد: اغلب افرادی که در این مشاغل منصوب می‌شوند و موقعیت‌ها را اشغال می‌کنند در عرصه زنان تجربه‌ای ندارند که به واسطه این کم تجربگی شناخت مناسبی از مشکلات و مسائل این حوزه ندارند و تا وقتی که می‌خواهند‌ شناختی نسبت به این موضوع به دست آورند مدت زمان حضور آنان سر می‌رسد و نوبت مدیریت دیگری سر می‌رسد.


مدیر کل پیشین دفتر امور فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی معاونت امور زنان و خانواده تاکید کرد: اگر مساله زنان نیز به عنوان یکی از مشکلات و دغدغه‌های دولت مطرح شود و مورد توجه مسئولان کشور قرار گیرد به طوری که دولت مردان به موضوع و مسایل زنان در کشور بها دهند، شاید این مشکل نیز حل شود البته بخشی از این مشکلات نیز گریز ناپذیر است زیرا ما هم اکنون در حال تجربه کردن مسائل زنان هستیم و دیدگاه و نقطه نظر ثابتی در مورد زنان هنوز به وجود نیامده است تا بتوانیم با قاطعیت اعلام کنیم چنین خط مشی ثابت و روشنی برای مشکلات زنان باید دنبال شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب