دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 تير 1395 - 16:44
قائم مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد

سهم ۱۰ درصدی مددجویان کمیته امداد از تولید فرآورده‌های لبنی/ ۳۸ درصد طرح‌های اشتغالزایی امداد در قالب دامپروری است

قائم مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: براساس ارزیابی اقتصادی‌ صورت گرفته ۱۰ درصد فرآورده‌های لبنی و گوشتی کشور توسط مددجویان کمیته امداد تولید می شود.
کد خبر : 100449

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، منوچهر رزمجو با اشاره به اینکه هدف اصلی کمیته امداد توانمند سازی خانواده‌ها و خودکفایی مددجویان تحت حمایت افزود: توانمند شدن خانواده‌های تحت حمایت موجب خواهد شد درعرصه‌های اقتصادی قدم‌های بسیار موثری برداریم. فعالیت در حوزه اشتغال و خودکفایی این نهاد تاثیر به‌سزایی در اقتصاد کشور دارد چرا که توانمندی اقتصادی خانواده‌ها را با اجرای طرح‌های کسب و کار انجام می‌دهد.


وی با بیان اینکه کمیته امداد طی چند سال گذشته در عرصه اقتصادی و ایجاد مشاغل خرد و کوچک دستگاه برتر شناخته شده و برنامه‌های خوبی را ایجاد کرده است، افزود: طبق برنامه پنج ساله پنجم کمیته امداد این نهاد توانسته با پرداخت بیش از ۶ هزار میلیارد تومان حدود ۸۵۰ هزار طرح اشتغال و خودکفایی اجرا کند که این طرح‌ها در قالب دامپروری، کشاورزی، خدماتی ، تولیدی، صنعتی، فرش و صنایع دستی بوده است.


رزمجو ادامه داد: از این تعداد طرح ایجاد شده طی پنج سال اخیر، ۳۸ درصد طرح‌ها در قالب دامپروری، ۵ درصد کشاورزی، ۳۴ درصد طرح‌های خدماتی، ۱۶درصد طرح‌های صنایع دستی و سایر بوده است. با اجرای این طرح‌ها مددجویان نه تنها از یک فرد مصرف کننده خارج بلکه تبدیل به یک تولید کننده شده‌اند.


قائم مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: مددجویان تحت حمایت در بخش دامپروری با اجرای طرح‌هایی همچون پرورش گاو شیری، پروار‌بندی گوسفند و بز، پرورش طیور و زنبور عسل تولیدات خوبی در این عرصه و اقتصاد کشور داشته‌اند. سرانه اشتغال هر طرح دامپروری ۱.۳ نفر و میانگین سرمایه برای هر طرح در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون تومان است. با توجه به تولیدات مددجویان و سرمایه گذاری در این بخش می‌توانیم با هزینه‌های کم، تولیدات قابل ملاحظه‌ای در اقتصاد کشور داشته باشیم.


رزمجو با بیان اینکه طرح‌های حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در سطوح مختلف شامل کارانگیزی، توان افزایی، خودکفایی و کارآفرینی است، گفت: طرح‌های کارآفرینی این نهاد طرح‌های هستند که با طرح ایده های جدید خلاقیت و نوآوری را به دنبال خواهد داشت و باعث افزایش تولیدات و اشتغالزایی بیشتر در طرح های اشتغال و خودکفایی می شود بطوری که مجریان طرح ها علاوه بر اشتغال خود و خانواده افرادی دیگری را در طرح ها مشارکت دهند.


وی افزود: سال گذشته این نهاد تا سقف ۷۵ میلیون تومان به طرح‌های کارآفرینی از منابع قرض الحسنه وام و تسهیلات پرداخت کرده است که حداقل پنج نفر در هر طرح مشغول به کار شده است. طی سالهای اخیر کمیته امداد بیش از ۴۷۰ مددجو را در برنامه پنجم توسعه خودکفا و از چرخه حمایتی خارج کرده است.


وی با اشاره به اینکه این نهاد توانسته است سال گذشته با برنامه ریزی‌های دقیق و مدون برای ۱۳۰ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد کند تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری یکصد هزار خانواده توانمند و از چرخه حمایتی امداد خارج شوند. سال گذشته از مجموع یکهزار و ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات که بانک ها ابلاغ کردند ، امداد توانست بیش از ۸۹ درصد آنها را جذب کند و حدود ۱۳۰ هزار فرصت شغلی از طریق پرداخت تسهیلات ایجاد کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب