دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 خرداد 1395 - 14:56

تکثیر سرطان با چاپ سه‌بعدی

تیمی از محققان انگلیسی قصد دارند با استفاده از یک روش منحصر به فرد به چاپ سه‌بعدی تومور مغز و سلول‌های سرطانی بپردازند تا بتوانند روی آنها مطالعه و درمان‌های دارویی مختلف را آزمایش کنند.
کد خبر : 90079

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایسنا، حدود 700 هزار نفر در آمریکا دارای تومورهای اولیه در مغز و سیستم عصبی مرکزی‌شان هستند و بر اساس برآورد کارشناسان امسال 25 هزار تومور مغزی اولیه بدخیم دیگر تشخیص داده می‌شود و حدود 17 هزار بیمار بر اثر سرطان مغز از دنیا می‌روند. البته امید است با کمک محققان موسسه شیمی زیستی، فیزیک زیستی و مهندسی زیستی دانشگاه هریوت وات در ادینبرو بتوان با این بیماری مبارزه کرد.


این محققان برای نخستین بار یک روش چاپ سه‌بعدی جدید ابداع کرده‌اند که با آن می‌توان سلول‌های تومور مغز را چاپ کرد. این سلول‌ها به سرعت و مشابه تومورهای تهاجمی واقعی رشد می‌کنند.


هدف این دانشمندان، ارائه روش جدیدی برای آزمایش داروهای درمان کننده تومورهای مغزی است که به درمان‌های جدید و تسریع فرآیند داروها در بیماران منجر خواهد شد.


سلول‌های سرطانی آزمایشگاهی معمولا شبیه نمونه‌های درون بدن رفتار نمی‌کنند زیرا بازسازی محیط زیستی تومور بسیار مشکل است. این امر بدان معنی است که تلاش‌های پیشین برای رشد و آزمایش این سلول‌ها، اطلاعات ارزشمندی در اختیار دانشمندان قرار نداده‌اند.


محققان اکنون امیدوارند که روش آنها با بازسازی محیط درون بدن بتواند رشد سلول‌های سرطانی در مغز بیماران را بهتر شبیه سازی کرده و تجربیات سودمندتری در اختیار دانشمندان قرار دهد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب