دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مربی سایپا: هیئت فوتبال تهران دستمزد داوران را افزایش دهد/مالکان هر راهی می‌روند تا تیم‌شان نتیجه بگیرد

مربی سایپا: هیئت فوتبال تهران دستمزد داوران را افزایش دهد مالکان هر راهی می‌روند تا تیم‌شان نتیجه بگیرد
مربی تیم نوجوانان سایپا گفت: هیئت فوتبال استان تهران باید به فکر افزایش مبلغ دستمزد داوران باشد تا با آرامش روحی روانی بهتری قضاوت کنند.
کد خبر : 878077

کامی سلسله در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص مشکلات رخ داده در مسابقات فوتبال استان تهران و درگیری‌هایی که در فوتبال پایه وجود دارد، اظهار کرد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات زمین استاندارد است. هیئت فوتبال استان تهران و در رأس آن میرشاد ماجدی باید به این مشکل و دیگر مشکلات رسیدگی کند و اجازه بازی در هر زمینی را ندهد. پیش آمده در زمینی که ابعاد آن کوچک‌تر از حد استاندارد است و زمین بازی ۹ به ۹ است، بازیکنان ۱۱ به ۱۱ در ان بازی می‌کنند. کیفیت بسیار بد زمین‌های چمن به سلامت بازیکنان آسیب می‌زند و آن‌ها مصدوم می‌شود تا جایی که مواردی بوده‌اند بازیکنانی رباط صلیبی داده‌اند.

تهمت و اهانتی به داوران نمی‌کنم

وی ادامه داد: کفش‌های استوک بازیکنان بسیار گران است و روی زمین‌های چمن به اصطلاح مصنوعی، ولی در واقعیت «موکت» به خاطر سفتی شدید زمین، بازیکنان آسیب می‌بینند. کفش‌های استوک هم دوام نمی‌آورد در صورتی که روی زمین با کیفیت حداقل ۳ ماه دوام می‌آورد. از طرفی دیگر، هیئت فوتبال استان تهران باید به فکر افزایش مبلغ دستمزد داوران باشد تا با آرامش روحی روانی بهتری قضاوت کنند. تهمتی نمی‌زنم و اهانتی نمی‌کنم، ولی وقتی داوران در آرامش روانی نباشند نمی‌توانند با آرامش قضاوت کنند و ذهن آن‌ها درگیر مسائل بیرونی است، ولی با افزایش دستمزد، شرایط برای آن‌ها بهتر می‌شود.  

بدون سررشته مربیگری می‌کنند

مربی تیم نوجوانان سایپا خاطرنشان کرد: یک سری مربیان در تیم‌های پایه استان تهران حضور دارند که نه مدرک مربیگری دارند و نه تجربه آن را داشته‌اند، کاسبی می‌کردند و وقتی چرخ کاسبی آن‌ها نچرخیده، بدون مدرک و سابقه وارد عرصه مربیگری شده‌اند. در زمانی که من بازی می‌کردند شاید ۴ تا زمین مثل مرغوبکار، شیرودی و استقلال جنوب را برای مسابقات پایه داشته‌ایم، ولی آن مربیان همگی فوتبالیست بودند، ولی الان کسانی روی نیمکت‌ها می‌نشینند که سررشته‌ای از مربیگری ندارند. هدف آن‌ها از مربیگری و تیم‌داری درآمدزایی است. تیم خصوصی دارند و هزینه یک تیم در طول فصل ۲ تا ۳ میلیارد تومان است. پدران برخی بازیکنان برای آنکه فرزندان‌شان بازی کنند به تیم کمک می‌کنند که غالباً با خواست پدران است.

مالکان هر راهی می‌روند تا تیم‌شان نتیجه بگیرد

سلسله با اشاره به اینکه بسیاری از درگیری‌هایی که در مسابقات فوتبال پایه استان تهران رخ می‌دهد غیرارادی است، یادآور شد: وقتی یک تیم با مبلغ سنگین ۵ تا ۷ میلیارد تومان خریداری می‌شود، تیم جایگاه خوبی به دست نیاورد و خطر سقوط را حس کند، مالک تیم روی مربیان و بازیکنان فشار می‌آورد و هر راهی را می‌رود تا تیمش نتیجه بگیرد. در نتیجه ناخواسته رفتاری در روی نیمکت‌ها می‌بینیم که به خاطر فشار مالک روی سرمربی و دیگر مربیان است. بازیکنان هم در سن بلوغ و غرور هستند و تحت تأثیر بازی رفتار‌هایی می‌کنند که نمونه‌های مختلفی را دیده‌ایم. تمامی این‌ها می‌تواند از سوی هیئت فوتبال استان تهران مدیریت شود.  

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب