رفع نیاز استانها توسط فناوران با طرح «تانا»/ خوزستان در صدر احصای نیازهای منطقهای
امید رضاییفر، سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به موضوع طرح تانا و اهمیت آن در ارتقای زیستبوم نوآوری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این طرح در راستای توسعه و ارتقا زیستبوم نوآوری استانها است که از ظرفیتهای مراکز دانشگاهی، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری در استانهای کشور استفاده میکند.
همرسانی در راستای رفع نیازهای منطقهای با طرح «تانا»
وی با بیان اینکه طرح فناورانه تانا مبتنیبر دستگاههای متولی هر استان است، عنوان کرد: این دستگاهها با کمک طرح تانا میتوانند نیازها و مشتریان موردنیاز دستگاههای خود را به مجموعههای فناوری ارجاع دهد؛ این طرح یک رویداد همرسانی برای رفع نیازهای منطقهای است.
وی با بیان اینکه رویداد تانا در تمام استانها تقریبا برگزار شده است، عنوان کرد: این طرح در بیش از ۳۰ استان برگزار شده است. این ایدهها پس از شناسایی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفته و در این خصوص تفاهمنامه منعقد میشود.
رضاییفر با اشاره به مزیتهای رویداد تانا، اظهار کرد: در برخی از استانها مانند خوزستان در سه تا چهار رویداد تانا ۴۰۰ نیاز فناورانه احصا شده است که ۲۵ الی ۳۰ درصد از نیازهای فناورانه در راستای حل و رفع چالشها به انعقاد قرارداد با فناوران منتهی میشود.
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم با بیان اینکه طرح توسعه اکوسیستم نوآوری استانها مورد استقبال قرار گرفته است، بیان کرد: رفع ۴۰۰ نیاز فناورانه در یک استان با این سیستم، خبر بسیار خوشایندی بوده و نشاندهنده موفقیتآمیز بودن این طرح است.
به گفته وی، در راستای برگزاری این رویداد از تمام استانها یک حمایت حداقلی شده، اما محور اصلی حمایتها، پارکهای علم و فناوری بوده که وابسته به معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم است. در واقع برگزاری طرح تانا در پارکهای علم و فناوری میتواند سودآوری زیادی به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/