دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 ارديبهشت 1402 - 14:13
در نشستی مشترک عنوان شد؛

دعوت دانشگاه آزاد خراسان‌ شمالی از خیّران حوزه سلامت

دعوت دانشگاه آزاد خراسان‌ شمالی از خیّران حوزه سلامت
رئیس دانشگاه آزاد خراسان‌ شمالی عنوان کرد که به منظور راه‌اندازی رشته پزشکی ساختمان ۷۰ هزار متر مربعی درنظرگرفته‌ایم که لازم است برای فعال‌شدن، خیّران حوزه سلامت کنار دانشگاه باشند.
کد خبر : 844185

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از بجنورد، نشست مشترک مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با خیّران سلامت برای تجهیز دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی در این نشست اظهار کرد: این دانشگاه از امکانات بسیار خوب آموزشی، دانشجویی و پژوهشی برخوردار است و در زمینه‌های مختلف توانسته افتخارات بسیاری را کسب کند.

غلامرضا کاظمی با ارائه گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی عنوان کرد: برای تأسیس رشته پزشکی ساختمان ۷۰ هزار متر مربعی در نظر گرفته‌ایم که لازم است برای تجهیز ساختمان و دستگاه‌های آزمایشگاهی و تخصصی این رشته خیّران حوزه سلامت و مسئولان استانی کنار ما باشند تا بتوانیم موافقت اصولی این رشته را به موافقت نهایی برای راه‌اندازی تبدیل کنیم.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی با کمک‌های مردمی و مسئولان در این استان پا گرفت و امروز شاهد دانش‌آموختگی تعداد کثیری از دانشجویان هستیم که هریک به‌نوعی در ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی تبیین کرد: بنابراین دست یاری خیّران را برای کمک‌های مادی و معنوی می‌فشاریم تا شاهد تحصیل دانشجویان بومی این استان در رشته پزشکی شویم.

دانشجویان بومی 60 درصدی با راه‌اندازی رشته‌های پزشکی در خراسان‌شمالی/ مجوز اولیه رشته پزشکی دریافت شد

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌شمالی هم بیان کرد: در نظام جمهوری اسلامی مردم ما به آموزه‌های دین متدین و معتقد و در تمامی زمینه‌ها ازجمله ساخت مدرسه، مسجد، حسینیه، دانشگاه و پای‌ کار هستند.

حجت‌الاسلام رضا نوری افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد در این مدت توانست دوشادوش آموزش عالی خدمات ارزنده‌ای را به جویندگان علم استان خراسان‌شمالی ارائه کند.

وی تشریح کرد: تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان‌شمالی سبب شد تا دانشجویان با آرامش خاطر در شهر و استان خود تحصیل کنند و از این باب خیالی آسوده برای خانواده‌ها ازنظر ادامه تحصیل فرزندانشان مهیا شد و لازم است در ادامه این راه و با توجه به نیاز استان خراسان‌شمالی دوشادوش مسئولان دانشگاه موافقت نهایی رشته پزشکی را اخذ کنیم.

استاندار خراسان‌شمالی نیز تشریح کرد: در این استان همدلی و همسویی خوبی بین مسئولان وجود دارد که به برکت این امر شاهد انجام فعالیت‌ها و اقدامات بنیادی در این استان بوده‌ایم.

محمدرضا حسین‌نژاد تأکید کرد: دریافت مجوز اولیه رشته پزشکی کار بسیار دشواری بوده که به همت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی، نمایندگان مجلس و سایر مسئولان به ثمر نشست و اگر در ادامه راه بخواهیم تعللی کنیم تلاش‌ مسئولان بی‌نتیجه خواهد ماند.

وی افزود: برای تحقق رشته پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد مسئولان استانداری با تمام توان خود و در چارچوب قانون کنار مسئولان دانشگاه خواهد بود.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی هم گفت: بزرگ‌ترین سرمایه نیروی انسانی است که این نیروی انسانی سرمایه اجتماعی را شکل می‌دهد.

محمد پاک‌مهر بیان کرد: برای تحول شرایط فعلی و ایجاد آینده‌ای مطلوب در حوزه سلامت استان خراسان‌شمالی باید همگی پای‌کار باشند تا بتوانیم برای این استان که استان کم‌برخورداری است گام‌های مثبت برداریم.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد قدمتی بیش از ۳۵ سال دارد و قدیمی‌ترین دانشگاه استان خراسان‌شمالی محسوب می‌شود که با کمک خیّرین این استان شکل گرفت و باید در ادامه راه و برای ارتقای استان دوشادوش هم گام برداریم.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی افزود: وجود رشته‌های پزشکی در استان خراسان‌شمالی از مطالبات مردمی است و اگر این رشته در این دانشگاه راه‌اندازی شود ۶۰ درصد دانشجویان بومی خواهند بود که این امر در سال‌های آینده از مهاجرت دانشجویی جلوگیری می‌کند و دانشجویان پس از فراغت از تحصیل در استان خود خدمت خواهند کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب