انگیزه استادی که ۱۰۰ جلد کتاب به دانشگاه آزاد اهدا کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی خادمی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی تمام کتابهای کتابخانه شخصی خود را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی اهدا کرد.
خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفتوگویی را با این استاد ترتیب داده که متن گفتوگو را با هم میخوانیم.
آنا: ابتدا خودتان را معرفی کنید.
خادمی: مجتبی خادمی ۳۹ ساله متولد شهر آمل و اکنون دانشجوی بورسیه دکتری دانشگاه دارالسلام کشور برونئی هستم. لیسانس و فوق لیسانسم را از دانشگاه آزاد اسلامی اخذ و به مدت پنج سال در دانشگاه صنایع غذایی هو چیمنی (HUFI) ویتنام تدریس کردم و اکنون هم بورسیه دکتری زبان انگلیسی کشور برونئی هستم.
آنا: علت و انگیزه شما از اهدای کتاب به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی چه بود؟
خادمی: واقعیت اینکه مدتی بود که این کتابها را در کتابخانه شخصی خود نگهداری میکردم و میتوانم بگویم که همه آنها را کامل مطالعه کردم؛ اما همواره این سؤال ذهن من را درگیر کرده بود که نگه داشتن کتاب در کتابخانه شخصی بهتر است یا اهدای کتاب؟
همانطور که میدانید داشتن کتابخانه پر از کتاب یک حس خوب و غرور به آدم میدهد و از سویی احساس به برخی از این کتابها در موارد ضروری مانع اهدای کتاب به دیگران میشود؛ اما در مقابل افزایش قیمت کتابها و عدم امکان خرید خیلی از این کتابها برای دانشجویان سبب شد از خودم بپرسم کدام کار پسندیدهتر است که در نهایت اهدای کتاب به نظرم پسندیدهتر آمد.
آنا: چرا کتاب را به دانشجویان خودتان اهدا نکردید؟
خادمی: بله این هم میشد که کتابها را به دانشجویان اهدا کنم؛ اما دو نکته در این نوع اهدا وجود داشت، نخست اینکه با اهدای یک کتاب به یک دانشجو، فقط یک دانشجو از آن استفاده میکرد و سایرین از داشتن آن بیبهره میشدنند، نکته دیگر اینکه آیا این کتاب که به یک دانشجو اهدا کردم مورد علاقه و نیاز او قرار میگیرد یا خیر، بنابراین تصمیم گرفتم به جایی اهدا کنم که همه دانشجویان تا سالهای طولانی از آن بهره ببرند، به همین دلیل تصمیم گرفتم به دانشگاه اهدا کنم.
آنا: چرا دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی را برای اهدای کتاب انتخاب کردید؟
خادمی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی تنها دانشگاه شهر آمل است که در رشته زبان انگلیسی از لیسانس تا دکتری دانشجو دارد، طبعاً وجود این کتابها برای این دانشجویان لازمتر و مفیدتر خواهد بود و بیشتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
آنا: چه تعداد کتاب اهدا کردید؟
خادمی: واقعیت اینکه کتابها را نشمردم؛ اما گمان میکنم بیش از ۱۰۰ جلد کتاب باشد.
آنا: این کتابهایی که اهدا کردید چه نوع کتابهایی هستند؟
خادمی: تمام کتابها، کتابهای تخصصی زبان انگلیسی هستند که بخشی از این کتابها کتابهای با ارزش مرجع هستند و برخی از آنها کتابهایی هستند که دیگر چاپ نمیشوند و میشود گفت بیشتری کتابها از کتابهای باارزش برای دانشجویان زبان انگلیسی است که امیدوارم دانشجویان به نحو شایسته از آن بهره ببرند.
انتهای پیام/