دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در شهرکرد صورت گرفت؛

معرفی ۶ ایده برتر ایده‌آرای بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی

معرفی ۶ ایده برتر ایده‌آرای بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی
نخستین ایده‌های بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی با معرفی ۶ ایده برتر در شهرکرد به کار خود پایان داد.
کد خبر : 820933

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرکرد، نخستین ایده‌آرای گیاهان دارویی و بیوتکنولوژی به همت معاونت پژوهشی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، سرای نوآوری، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و با تعداد ۱۶۳ ایده کامل و جامع برگزار و ۶ ایده برتر انتخاب و معرفی شدند.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در حاشیه نخستین ایده آرای گیاهان دارویی درباره این رویداد به آنا گفت: همزمان با هفته پژوهش، نخستین ایده آرای بیوتکنولوژی با ارائه ۱۰۰ ایده و ایده آرای گیاهان دارویی با ارائه ۶۳ ایده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار و در بخش بیوتکنولوژی از ۱۰۰ ایده ارائه شده در مرحله اول داوری تعداد ۱۰ ایده انتخاب و در نهایت سه ایده به‌عنوان ایده‌های برتر معرفی شدند.

معرفی ۶ ایده برتر ایده‌آرای بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی

فرشید خیری افزود: در ایده آرای بیوتکنولوژی، ایده علی منصوری با عنوان استفاده از باکتری‌های بی‌هوازی برای کنترل آلودگی هوا، ایده سمانه دلالی با عنوان تولید انسولین در بعضی از میوه‌ها و ایده فاطمه کاویانی با عنوان تولید شیر گیاهی حاوی بتاکاروتن برای پیشگیری از سرطان به ترتیب موفق شدند عناوین اول تا سوم را کسب کنند.

رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نیز گفت:  تعداد ۶۳ ایده کامل و جامع به دبیرخانه ایده‌آرای گیاهان دارویی ارسال شد و پس از داوری در مرحله اول، تعداد ۶ ایده برتر مورد پذیرش و ارائه قرار گرفت که در نهایت از این تعداد، سه ایده به‌عنوان ایده برتر معرفی و تجلیل شدند.

معرفی ۶ ایده برتر ایده‌آرای بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی

مهراب یادگاری اضافه کرد: در نخستین ایده آرای گیاهان دارویی ایده نصیر لندی با عنوان استفاده از میوه بلوط به‌عنوان جایگزین ضد کوکسیدیوز‌های شیمیایی، ایده یاسر رحیمیان با عنوان ساخت پماد گیاهانی از گیاهان دارویی، زنیان، شنگ و کنگر مؤثر برترمیم زخم‌های ناشی از سوختگی و بریدگی و ایده مهسا احمدی و آرمین دیهیم با عنوان استفاده از گیاه بومی چز کوهی به‌منظور درمان عفونت و التیام زخم انتخاب و تجلیل شدند. ایده‌های برتر مورد حمایت دانشگاه قرار گرفته و برای تجاری‌سازی و تولید محصول، معرفی می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب