خطر کلاهبرداری داروخانههای آنلاین
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا ،سرهنگ حسن محمدنژاد، رئیس پلیس فتا مازندران، با بیان این مطلب گفت: این تقلب و کلاهبرداری شامل محصولات و خدماتی است که از دید مردم مجاز به نظر میرسند و میتوانند جایگزین روشهای درمانی و طبی باشند. کلاهبرداران، قربانیان خود را با شیوههای مختلف متقاعد به خرید محصول و یا خدمات خود میکنند و در بعضی موارد با بیان این که قیمت محصول آنها در مقایسه با دیگر کالاها و شیوههای پزشکی بسیار پایینتر است، فرد را راضی به خرید میکنند.
سرهنگ محمدنژاد خاطر نشان کرد: این افراد در برخی موارد با ادعای نتایج درمانی معجزه آسا و شگفت انگیز محصول، خریدار را فریب داده و از وی کلاهبرداری میکنند. نوع دیگری از کلاهبرداریهای درمانی مربوط به داروخانههای آنلاین جعلی است، که به ارائه برخی داروهای بدون نسخه میپردازند.
وی افزود:این داروها اکثراً تقلبی و یا تاریخ گذشته هستند، داروهایی که فرد پس از مصرف آنها نه تنها بیماریاش بهبود پیدا نکرده، بلکه با عوارض و مشکلات جدید روبهرو و همچنین بیماری قبلی او نیز تشدید پیدا میکند.
سرهنگ محمدنژاد با هشدار به شهروندان، عنوان داشت:خرید آنلاین محصولات و خدمات پزشکی و درمانی از افراد شیاد و کلاهبردار، علاوه بر این که باعث میشود محصولات و خدمات بیکیفیت، تقلبی و بلا استفاده دریافت کنید،شما را با این خطر مواجه می سازد که هنگام پرداخت آنلاین در سایت این افراد، ممکن است اطلاعات هویتی و کارت بانکی شما مورد سوءاستفاده قرار بگیرد و از حساب شما برداشت غیر قانونی صورت بگیرد.
وی عنوان داشت: هزاران نوع از محصولات دارویی و بهداشتی تقلبی و بیکیفیت برای فروش از طریق تبلیغات اینترنتی، پیامکی، ماهواره ای و ... وجود دارد. مهمترین عامل و بهترین توصیه برای این که گرفتار افراد سود جو و کلاهبردار نشویم این است که در موقع خرید این گونه محصولات بسیار دقت و با احتیاط عمل کنیم.
رئیس پلیس فتای مازندران، اظهار داشت: با توجه به افزایش کلاهبرداریهای آنلاین، در صورت مشاهده هرگونه کلاهبرداری اینترنتی،آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش "گزارش وب سایتهای متخلف" گزارش کنید.
انتهای پیام/