طراحی و ساخت خودرو عنکبوتی/ عبور از مناطق صعبالعبور و ناهموار
نیما میربلوکی با حضور در غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه «عصرامید» دانشگاه آزاد اسلامی که در مصلای تهران برگزار شد، اظهار کرد: هسته فناور زیرمجموعه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد هستیم و بنده به عنوان مدیر عامل شرکت فعالیت دارم و اعضای تیم متشکل از پنج نفر هستیم.
بیشتر بخوانید:
انعقاد ۱۰ قرارداد پژوهشی دانشگاه آزاد خراسان شمالی در رویداد عصر امید
طراحی، ساخت و تولید انواع گریس خاص و پیچیده صنعتی
انعقاد ۷ تفاهمنامه دستاورد دانشگاه آزاد لنجان از نمایشگاه عصر امید
وی که دانشآموخته رشته مکانیک خودرو عمومی و طراحی کاربردی واحد مشهد است، اضافه کرد: به سرپرستی بهروز لطفی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد پروژه خودرو عنکبوتی تعریف شد و برای پروژه کارشناسی کار ساخت خودرو را آغاز کردیم، بعد از انجام تحقیقات تئوری به این نتیجه رسیدیم که خودرو قابل ساخت است؛ بنابراین آن را به مرحله ساخت و تولید رساندیم و در نمایشگاه عصر امید رونمایی کردیم.
مجری طرح ساخت خودرو عنکبوتی ادامه داد: خودرو عنکبوتی برای عبور از مناطق صعبالعبور و ناهموار، گشت و گذار در محیطزیست و مناطق بکر که سطح ناهمواری دارد، باغهایی که در دامنه کوهها هستند و تراکتور نمیتواند مانور بدهد و عملیات امداد و نجات با یک سری تغییرات طراحی شده و استفاده میشود.
این دانشجوی مبتکر و محقق دانشگاه آزاد افزود: خودرو عنکبوتی نمونه خارجی دارد و از روی حرکت عنکبوت الهام گرفته و ساخته شده و با دیدن فیلمها، مهندسی معکوس انجام دادیم و نمونه داخلی آن را ساختیم.
میربلوکی گفت: تاکنون دو نمونه از خودرو عنکبوتی ساخته شده که نمونه نخست ایراداتی داشت و با جلساتی که با «دکتر لطفی» و اعضای تیم داشتیم، ایرادها را برطرف کردیم و نمونه دوم که رونمایی شده است، ۹۰ درصد مشکلی ندارد.
وی درباره پروژه دیگر گروه پژوهشی خود بیان کرد: آمبولانس برقی که به درخواست بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ساخته شد از دیگر پروژههای گروه ماست. بیماران بدحالی که نیاز به احیا، دستگاه ونتیلاتور و دستگاههای اکسیژنساز روی تخت دارند، این تجهیزات باید روی تخت بیمار بدحال قرار میگرفت؛ بنابراین بیمارستان امام رضا (ع) درخواست کرد وسیلهای ساخته که در راهرو بیمارستان بچرخد، داخل آسانسور برود و تجهیزات روی آن نصب شود تا بیمار در زمان احیا دچار مشکل نشود و راحت باشد که آمبولانس برقی ساخته و تحویل داده شد و اکنون نزدیک سه سال است در اورژانس کار میکند.
میربلوکی درباره قرارداد و تعداد خودرویی که سفارش گرفتهشده اظهار کرد: قراردادی که با بیمارستان داشتیم ۱۰ دستگاه بود؛ اما به دلیل شرایط کرونایی اولویت بیمارستان تغییر پیدا کرد که منجر به فسخ قرارداد شد، امید داریم در آینده با بهبودی شرایط بتوانیم دوباره قرارداد را احیا کنیم.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/