دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 ارديبهشت 1401 - 12:14
در دانشگاه آزاد شهرکرد صورت گرفت؛

معرفی ۵ ایده برتر «ایده‌آرا»ی بهداشت مواد غذایی

رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: ۵ ایده برتر نخستین «ایده‌آرا»ی ملی بهداشت مواد غذایی انتخاب و معرفی شدند.
کد خبر : 660178
ایده آرای شهرکرد



امیر شاکریان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره برگزاری نخستین «ایده‌آرا»ی ملی بهداشت مواد غذایی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد، اظهار کرد: مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با همکاری سایر دانشگاه‌ها، مؤسسات، مراکز تحقیقاتی و صنایع مواد غذایی در راستای رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین ایده‌آرای ملی بهداشت مواد غذایی را با تعداد ۴۸ ایده کامل و جامع برگزار و پنج ایده برتر را انتخاب و معرفی کرد.




بیشتر بخوانید:


شمارش معکوس برگزاری رویداد «ایده‌آرا»ی بهداشت مواد غذایی




رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در حاشیه این برنامه اظهار کرد: تعداد ۴۸ ایده کامل و جامع به دبیرخانه «ایده‌آرا»ی بهداشت مواد غذایی ارسال شد و برای داوری به استادان مختلف دانشگاه‌ها ارسال شد و تعداد ۱۰ ایده برتر مورد پذیرش نهایی و ارائه قرار گرفت که از این تعداد ۵ ایده به‌عنوان برتر معرفی و تجلیل شدند.


معرفی ۵ ایده برتر «ایده‌آرا»ی بهداشت مواد غذایی


شاکریان عنوان کرد: پس از ارائه ۱۰ ایده مورد پذیرش، مهسا احمدی و آرمین دیهیم با ارائه ایده استفاده از کوهان شتر و صفرای گاو به‌منظور درمان خار پاشنه رتبه نخست این دوره از رقابت‌ها را به خود اختصاص دادند.


استادتمام گروه بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: فاطمه شفیعی با ارائه ایده تولید عسل طبیعی بدون ایجاد شکرک، ریحانه آزادمنش استفاده از جلبک نانوکلوروپسیس برای تصفیه آب فاضلاب‌ها، نجمه واحد دهکردی بهینه‌سازی بخارآب لیکوپن و رنگ‌دانه قرمز در کارخانه‌ها رب گوجه‌فرنگی و رضا سعیدی ابواسحاقی با ارائه ایده جلوگیری از آفت زدن حبوبات با استفاده از گیاه کلپوره به ترتیب رتبه‌های دوم تا پنجم را به دست آوردند.


شاکریان افزود: از برگزیدگان رویداد ایده آرای بهداشت مواد غذایی با حضور ابراهیم رحیمی استادتمام بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری از تیم‌های برتر با اهدای لوح سپاس و تندیس قدردانی و تجلیل شد.


معرفی ۵ ایده برتر «ایده‌آرا»ی بهداشت مواد غذایی


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب