ایدهای که توسط عضو هیئت علمی واحد سقز به محصول تبدیل شد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سقز، مراسم بزرگداشت مقام معلم و استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
معرفی ۱۳ واحد فناور به سامانه رویداد گام دوم از سوی دانشگاه آزاد قوچان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در این مراسم اظهار کرد: در طول تاریخ فردی که وظیفه آموزشی جامعه را برعهده داشته از بزرگترین مردمان روزگار خود بوده و احترام ویژهای نزد همگان داشته و در دین مبین اسلام مقام معلم همواره ستایش شده است، چنانچه پیامبر اسلام صلیالله علیه و آله و سلم فرمودهاند: «معلمی شغل انبیاست» یا حضرت علی علیهالسلام میفرماید: «به احترام پدر و معلمت از جا برخیزید هرچند فرمانروا باشید.»
محمد وارعی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ توسط مقام معظم رهبری مبنی بر «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» افزود: مهمترین اقشاری که مورد خطاب رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای تحقق شعار سال است، استادان دانشگاهها و معلمان هستند که در این باره باید تلاش کنند، فارغ از فعالیتهای آموزشی، علمی و تولید مقالات سراغ دانشی بروند که منجر به تولید محصول و اشتغال شود، چراکه تولید دانشبنیان ماندگار است و منجر به ایجاد شغلهایی میشود که از بنیان محکمتری برخوردار هستند و محصولات آنها ارزش افزوده بیشتری دارد.
وی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز از چند سال قبل به ایجاد مرکز رشد واحدهای فناور با هدف تولید دانشبنیان اقدام کرده و اکنون چند واحد فناور در مرکز رشد واحد سقز مستقر و مورد حمایت دانشگاه قرار گرفتهاند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز توضیح داد: چند ایده در مرکز رشد تبدیل به محصول شده و در انتظار جذب سرمایهگذار بوده و خروجی اصلی مرکز رشد یکی از ایدههایی است که به یکی از اعضای هیئت علمی واحد سقز تعلق دارد و تبدیل به محصول شده و سرمایهگذار آن جذب و عملیات سرمایهگذاری هم انجام شده و مراحل ساخت و تجهیز کارخانه آن در حال اجراست که در چند ماه آینده وارد تولید محصول خواهد شد.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز هم بیان کرد: در دین اسلام و کتاب قرآن کریم معلم و علمآموزی بیش از هر چیزی مورد تأکید بوده و براساس آیات الهی رکن اصلی هر آموزش معلم و استاد است؛ چراکه اگر تمام ارکان آموزشی اعم از فضا آموزشی، شرایط محیطی و ... مهیا باشد، بدون حضور استاد و معلم، آموزش اجرا نخواهد شد.
ماموستا رسول ابوالمحمدی تأکید کرد: معلم مربی، مرشد، مبلّغ، دعوتگر، ناظر و دعوتکننده به خیر است با این ویژگیها معلم و استاد در شکلگیری شخصیت افراد و حضور آنان در اجتماع نقش بسزایی دارند.
وی مطرح کرد: معلم به واسطه علم و آموزشی که ارائه میدهد قابل احترام بوده و به واسطه مدنیت، شخصیت اجتماعی و جایگاه رفیع آن قابل تقدیر است و با توجه به نیاز افراد به آموزش، مورد اعتماد و اتکا است.
در پایان این مراسم از استادان دانشگاه و معلمان مدارس سما با تقدیم لوح سپاس تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/