دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 بهمن 1400 - 00:30
دانشجویان دوره دکتری بخوانند؛

آزمون‌های استاندارد زبان انگلیسی تا پایان سال ۱۴۰۰ چگونه برگزار می‌شود؟

آزمون‌های استاندارد زبان انگلیسی برای دانشجویان دوره دکتری تا پایان سال ۱۴۰۰ در چند نوبت برگزار می‌شود.
کد خبر : 637707
آزمون زبان

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ پذیرفته‌شدگان دوره دکتری در طول دوران تحصیل باید مراحل متعددی را پشت سر بگذارند که یکی از آن‌ها ارائه نمره قبولی در آزمون‌های استاندارد زبان انگلیسی است. دانشجویان تا زمانی که نمره قبولی در یکی از آزمون‌های زبان ارائه ندهند نمی‌توانند در آزمون جامع شرکت کنند و پس از قبولی در آن، وارد مرحله نگاشتن رساله و دفاع از آن شوند.


آزمون‌های متعددی برای ارائه به دانشگاه‌ها وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به MSRT ،MHLE ،EPT، تولیمو اشاره کرد. آزمون زبان MSRT و تولیمو مورد قبول همه دانشگاه‌های کشور، آزمون MHLE مختص دانشجویان علوم پزشکی و آزمون EPT مختص دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است.


آزمون زبان MSRT تا پایان سال در یک نوبت دیگر و آن هم در روز ۱۵ بهمن‌ماه برگزار می‌شود. این آزمون تستی دارای ۱۰۰ سؤال است و از سه قسمت تشکیل شده است. Listening Comprehension از ۳۰ تست تشکیل شده است و در آن از مکالمات کوتاه، بلند و نیز درک مطلب شفاهی سؤال طرح می‌شود. مدت زمان پاسخگویی به این بخش از آزمون بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بوده و دفترچه سؤالات آن به‌صورت مجزا از دفترچه دو بخش دیگر توزیع می‌شود. قسمت Structure and Written Expression شامل ۳۰ تست است که ۱۵ مورد آن مربوط به Structure و ۱۵ تست دیگر مربوط به Written Expression است. مدت زمان پاسخگویی به این بخش ۲۰ دقیقه است. زمان پاسخگویی به این بخش از آزمون ۴۵ دقیقه است. قسمت Reading Comprehension نیز از ۴۰ تست تشکیل شده که معمولاً شامل ۴ متن جداگانه است که برای هر قسمت ۱۰ سؤال مطرح می‌شود.


این آزمون در تهران در دانشگاه علم و صنعت ایران، اهواز در دانشگاه شهید چمران، مشهد در دانشگاه امام رضا (ع)، مشهد در دانشگاه فردوسی، بابلسر در دانشگاه مازندران، زاهدان در دانشگاه سیستان و بلوچستان، فارس در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، همدان دانشگاه بوعلی سینا، قم در دانشگاه باقرالعلوم، رشت در دانشگاه گیلان، اصفهان در دانشگاه اصفهان، کرمانشاه دانشگاه رازی، کرمان در موسسه آموزش عالی کرمان، اراک در دانشگاه صنعتی اراک، اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی، یزد در موسسه آموزش عالی امام جواد (ع)، بیرجند دانشگاه بیرجند، خرم‌آباد در دانشگاه لرستان، سنندج در دانشگاه کردستان، قزوین در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، ایلام در دانشگاه ایلام، گرگان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، سمنان در دانشگاه سمنان برگزار می‌شود.




بیشتر بخوانید:


جزئیات آزمون دکتری سال ۱۴۰۱/ دانشگاه‌ها امکان تعیین نمره حدنصاب ندارند


زنگ امتحانات پایان‌ترم در دانشگاه آزاد اسلامی به صدا درآمد/ برگزاری آزمون‌های مجازی در سامانه وادانا




آزمون EPT مختص دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی


آزمون EPT که مختص دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است و تا پایان سال در یک نوبت دیگر در روز جمعه مورخ ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ هم زمان در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، اهواز، اصفهان، شیراز، کرمانشاه، رشت، کرمان، اردبیل، کرج، ساری، یزد، همدان، ارومیه، قزوین، گرگان، خرم‌آباد، اراک، بوشهر و زاهدان جمعاً ۲۱ حوزه برگزار خواهد شد.


تنها دانشجویان دوره دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز به شرکت در آزمون هستند بدین منظور لازم است داوطلبان شماره دانشجویی ۹ رقمی خود را به منظور ورود به سامانه در اختیار داشته باشند.


بودجه‌بندی سؤالات آزمون EPT شامل واژگان شامل ۲۵ سؤال تستی، دستور زبان با ۴۰ سؤال تستی، درک مطلب در دو بخش خواندن و درک متون ۲۰ سؤال تستی و درک مطلب متن با کلمات حذف‌شده (cloze) با ۱۵ سؤال تستی است.


MHLE برای دانشجویان پزشکی برگزار می‌شود


آزمون MHLE؛ نیز تا پایان سال در یک نوبت در روز ۱۴ بهمن‌ماه برای دانشجویان علوم پزشکی در مقطع دکتری برگزار خواهد شد. آزمون زبان انگلیسی عمومی وزارت بهداشت) MHLE(دارای ۱۰۰ پرسش در سطح آزمون استاندارد تافل) ۳۰ پرسش درک مطلب شنیداری، ۴۰ پرسش واژگان، ساختار و دستور زبان و ۳۰ پرسش درک مطلب نوشتاری (۱۰۰ نمره) بدون نمره منفی است.


تولیمو؛ آزمونی برای همه دانشجویان


آزمون تولیمو تا پایان سال ۱۴۰۰ در سه نوبت در روزهای ۱۹ بهمن‌ماه، ۳ و ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۰ در حوزه‌های امتحانی دایر شده در سراسر کشور برگزار می‌شود. آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (Tolimo)، شامل دو مرحله تستی و تشریحی است که داوطلبان باید توسط رایانه (کامپیوتر)، پاسخ سؤالات تستی و همچنین متن مربوط به پاسخ سؤال تشریحی را تایپ و ثبت کنند.


بخش‌های تستی شامل ۱۰۵ سؤال است و داوطلبان باید جمعاً در مدت ۸۰ دقیقه به آن سؤالات پاسخ بدهند. بخش تشریحی شامل یک سؤال است که داوطلبان باید در مدت ۳۰ دقیقه از طریق رایانه (کامپیوتر) به سؤال مربوط پاسخ دهند. داوطلبان در این قسمت باید از مهارت تایپ جملات، با کیبورد برخوردار باشند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب