دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 دی 1394 - 11:50
معاون پیشگیری بهزیستی استان تهران در گفت‌وگو با آنا خبر داد

آمادگی بهزیستی برای افزایش مددکاران اجتماعی ارائه‌دهنده خدمات به زنان معتاد

معاون پیشگیری بهزیستی استان تهران از آمادگی این مجموعه نسبت به افزایش مددکاران اجتماعی برای ارائه خدمات به زنان معتاد متجاهر، با هماهنگی شورای مواد مخدر استان تهران خبر داد.
کد خبر : 58650

سعید نوروزی معاون پیشگیری بهزیستی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص اقدامات بهزیستی استان تهران برای زنان معتاد متجاهر اظهار کرد: رسیدگی بهداشتی به این زنان مربوط به وزارت بهداشت است و بهزیستی استان تهران تنها بخش مددکاری این پروژه را به عهده دارد همچنین علاوه بر خدمات مددکاری و اجتماعی،‌ با استقرار تیم‌ پزشکی نسبت به ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به این زنان اقدام کردیم به طوری که پزشک و بهیار متخصص در زمینه درمان اعتیاد در این مجموعه حضور دارند و به صورت شبانه روزی به این مددجویان خدمات ارائه می‌کنند.


وی افزود: همچنین در این مرکز یک کارشناس مامایی به صورت دو روز در هفته حضور دارد و علاوه بر آن در صورت نیاز مددجویان به درمان آنان را به مراکز تخصصی درمانی ارجاع می‌دهیم و حتی تجویز، کنترل و نظارت بر مصرف داروها از جمله متادون از سوی کارشناسان مستقر در مرکز صورت می‌گیرد.


معاون پیشگیری بهزیستی استان تهران د رمورد خدمات اجتماعی و مددکاری به این زنان گفت: بر اساس قانون، سازمان بهزیستی موظف است برای ارائه خدمات مددکاری روزانه به این زنان، دو مددکار را در مرکز مستقر کند در حالی که بهزیستی باتوجه به تعداد این مددجویان و همچنین اهمیت موضوع هم اکنون چهار مددکار را در مرکز شفق مستقر کرده است.


وی افزود:‌ این مددکاران به صورت روزانه برنامه‌هایی را در دست دارند که از جمله این اقدامات می‌توان به شناسایی خانواده‌های مددجویان، تکمیل پروژه‌های شناسایی مددجویان، هماهنگی با پذیرش مددجویان بیمار در بیمارستان، ارزیابی روانی ـ اجتماعی اولیه مددجویان، تهیه بانک اطلاعات مددجویان، تفکیک سنی مددجویان و ساماندهی اسکان آنها در مراکز، انجام مشاوره‌های فردی با تک تک مددجویان، تفکیک مددجویان از نظر مصرف متادون و همچنین تفکیک مددجویان بر حسب مشکلات روانی و جسمی اشاره کرد.


نوروزی در مورد اشتغال پس از بهبود این زنان معتاد گفت: طبق مصوبه استانداری قراربود که شهرداری تهران این زنان را به مدت سه ماه در مراکز توانمندسازی بهاران حمایت کند.


معاون پیشگیری بهزیستی استان تهران گفت: بهزیستی استان تهران آمادگی دارد با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی کشور و شهرداری نسبت به نگهداری و ساماندگی زنان معتاد متجاهر اقدام و به آنان خدمات مشاوره‌ای و مددکاری ارائه کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب