دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 بهمن 1399 - 13:22

انواع ریموت در پارکینگ

کوچک‌ترین و یکی از مهم‌ترین قطعات جک در پارکینگ و کرکره برقی، ریموت آن است. ریموت همان طور که همه با آن آشنایی دارند، وسیله ای است شامل چند دکمه که فرمان باز و بسته شدن در را از فاصله چند متری می دهد.
کد خبر : 560905
2222.png

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ریموت در پارکینگ با اینکه شباهت هایی با ریموت تلویزیون یا کولر گازی دارد، اما نوع ارتباط آن بسیار متفاوت است. ما برای روشن و خاموش کردن و یا هر کاری با تلویزیون یا کولر گازی می بایست، ریموت را به سمت دستگاه گرفته و ریموت با ارسال یک سیگنال IR فرمان شما را اجزایی کند.


اما این داستان در ریموت درب پارکینگ یا کرکره برقی و حتی دزدگیر اماکن و خودرو کمی متفاوت است. ارسال دستور از ریموت به صورت فرکانس رادیویی است که بر روی موجی که معمولا بر روی ریموت نوشته شده ارسال می شود و یک رسیور که بر روی گیرنده نصب است آن را دریافت کرده و در صورت همخوانی داشتن فرمان را اجرا می کند.


مزیت این نوع ریموت ها این است که نیاز نیست که ریموت را به سمت درب پارکینگ بگیرید و کاربر می تواند با فشردن دکمه ریموت در نزدیکی در و در شکل و سمتی در را باز نماید.


 


انواع ریموت در پارکینگ


ریموت درب پارکینگ را می توان به چند شکل و با قیمت های مختلف تهیه کرد. در ادامه انواع آن را به همراه بیان تفاوت و مزیت های هر یک تشریح می کنیم.


ریموت فابریک در پارکینگ



همان ابتدا بگوییم که جک محصولات خارجی از ریموت فابریک خاص بهره می برند و جک های پارکینگی ایرانی سعی می کنند از ریموت های معمولی استفاده کنند تا مشتری به راحتی آن را از بازار تهیه کند. معمولا با خریداری جک پارکینگی خارجی یک یا دو ریموت در پک خریداری شده وجود دارد که ریموت اصلی شرکت سازنده است. این ریموت ها از امنیت بیشتری به نسبت مدل های معمولی برخوردار هستند و برای تکثیر آن می بایست از همان مدل ریموت استفاده نمود و حتما برای ست کردن ریموت، از مدار کنترل جک در پارکینگ استفاده کرد.


ریموت غیر فابریک لرنینگ


این نوع ریموت که در اکثر جکهای پارکینگی ایرانی استفاده می شود به طور کلی استفاده فراوانی دارد و به راحتی به وسیله ریموت معمولی یا بلوتوثی قابل تکثیر است. فرکانس های مرسوم ریموت های لرنینگ 433 و 315 می باشد. شرکت های مختلفی از جمله سیماران، بتا و استیل میت از این نوع ریموت ها تولید یا وارد میکنند.


 


ریموت هاپینگ کد


این نوع ریموت ها نیز جزو ریموتهای غیر اصلی به حساب می آیند که در فرکانس های 433 و 315 در بازار ایران وجود دارند. تفاوت اساسی این نوع ریموت ها در تغییر کردن کدشان با هر بار فشردن ریموت است. این تغییر باعث می شود که با کپی کردنشان به وسیله ریموت های بلوتوثی فایده ای نداشته باشد، چرا که ریموت بلوتوثی تنها یک کد درون خود ذخیره می کند.


پس ریموت کد هاپینگ برای در پارکینگ باعث می شود که امنیت آن بالا رود و هر کسی قادر نباشد از روی آن تکثیر کند. برای ست کردن این نوع ریموت ها می بایست مشابه ریموت های فابریکی جک های پارکینگی خارجی عمل کرد و با تهیه آن از طریق مدار کنترل جک یا رسیور آن، ریموت را ست کرد.


 


ریموت بلوتوثی درب پارکینگ



این هم یکی از پر استفاده ترین ریموت ها برای در پارکینگ است. روش کارش این است که این ریموت ها قادراند فرکانس ارسالی ریموت های لرنینگ را درون خود ذخیره و پس از آن با ارسال همان کد درب پارکینگ را باز کنند. سادگی ست کردن ریموت بلوتوثی باعث محبوبیتش شده است، هر چند که با استفاده از این ریموت ها امنیت درب ورودی پارکینگ به شدت کاهش میابد. اگر می خواهید در مورد علل آن بدانید پیشنهاد می شود مقاله "چرا نباید از ریموت بلوتوثی برای جک پارکینگ استفاده کرد؟" را بخوانید.


 


چرا از ریموت غیر فابریک استفاده می شود؟


 


شاید در ذهنتان سوال شود با این ریسک هایی که برخی ریموت های غیر فابریک دارند چرا برخی از این نوع ریموت ها استفاده میکنند. در جواب باید گفت چند دلیل وجود دارد که هر یک را بازگو می کنیم.


تفاوت فاحش قیمت


برخی از ریموت های فابریکی جک های پارکینگی خارجی بیش از 5 و حتی بیشتر از ریموت های غیر فابریکی قیمت دارند و برای خریدار اصلا توجیه ندارد که برای وسیله ای که ریسک شکستنش بالاست آنقدر هزینه کند. همین دلیل کافی است که بسیاری به سمت ریموت های ارزان تر سوق داده شوند.


نایاب شدن ریموت اصلی


در چند سال اخیر بسیاری از جک های پارکینگی خارجی دیگر وارد نمی شوند و به همین دلیل ریموت این جکها نیز نایاب شده و چاره ای جز استفاده از ریموت غیر فابریک وجود ندارد. پس عده انبوه دیگری نیز به همین علت به سمت ریموت غیر اصلی آمده اند.


فرکانس مشابه با ریموت غیر فابریک


همان طور که قبلا گفته شده بسیاری از جک های پارکینگی ایرانی از ریموت های معمولی لرنینگ استفاده می کنند. همان ریموتهایی که ما در مدلهای خارجی به آن ریموت های غیر اصلی میگوییم. پس در بسیاری مدلهای ایرانی فرقی بین ریموت درب پارکینگ اصلی و متفرقه وجود ندارد.


 


سهولت کپی برداری


این که به راحتی بتوان از یک ریموت تکثیر کرد در اولویت بسیاری از افراد است و همین موضوع باعث می شود ریموت های بلوتوثی و در کنار آن لرنینگ به شدت محبوب شوند. ریموت بلوتوثی را می توان با نزدیک کردن به یک ریموت لرنینگ و بدون نیاز به حضور تکنسین در محل نصب جک پارکینگی ست نمود که این سهولت باعث می شود ریموت بلوتوثی در اتوماتیک بسیار محبوب باشد.


 


امنیت کدام ریموت در پارکینگ بالا است


اگر از ما سوال شود که کدام مدل از ریموت درب پارکینگ بیشترین امنیت را به ساختمان می بخشد مطمئنا پس از ریموت فابریکی مدل های کد هاپینگ را توصیه می کردیم. هر چند مراحل ست نمودن ریموت در این سیستم کمی دشوار است اما همین پروسه باعث می شود، امنیت ریموت ها و در نتیجه در پارکینگ و ساختمان بالا برود.


 


مراحل استفاده از ریموت های غیر فابریک


برای اضافه کردن ریموت غیر فابریک از هر مدل لرنینگ یا هاپینگ می بایست یک گیرنده یا رسیور ریموت در اتوماتیک خریداری کرد و با توجه به ورودی های مدار کنترل آن را به مدار اضافه کرد تا بعد از فشردن هر دکمه، این دستور به رسیور ارسال و رسیور آن را به مدار کنترل انتقال دهد.


برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید ریموت در پارکینگ می توانید به سایت دی سی ای کالا مراجعه کنید.


انتهای پیام/ر


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب