دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1394 - 10:14
درگفت‌وگو با آنا

غلامحسین ذوالقدر: آذربایجان با شکست تیم دوم ایران قهرمان جهان شد/ مهماندوست به کشورش احترام بگذارد

مدیرفنی تیم‌های ملی تکواندو گفت: باز کردن اتفاقات گذشته چه فایده‌ای دارد. مهماندوست باید به کشورش ایران احترام بگذارد، حتی اگر بهترین امکانات را از آذربایجان گرفته باشد.
کد خبر : 56051

غلامحسین ذوالقدر در خصوص درگیری‌هایی که بین مقانلو، سرمربی تیم ملی تکواندو ایران و رضا مهماندوست سرمربی تیم ملی آذربایجان پس از مسابقات جهانی مکزیک به وجود آمده،به خبرنگار ورزشی آنا،‌ اظهارداشت:«جای افتخار دارد که تکواندو ایران آن قدر پیشرفت کرده‌است که مربی ایرانی با تیم ملی آذربایجان با شکست تیم دوم ایران قهرمان جهان می‌شود. سوال من از سرمربی تیم ملی آذربایجان این است که او از کجا به این سمت رسیده‌است. او که حاصل زحمات خود در ایران را با حضور در آذربایجان معاوضه کرد چرا پس از پیروزی بر تیم ملی کشورش این قدر حاشیه‌سازی می‌کند؟»


وی ادامه داد: «باز کردن اتفاقات گذشته چه فایده‌ای دارد؟ مهماندوست باید به کشورش ایران احترام بگذارد، حتی اگر بهترین امکانات را از آذربایجان گرفته باشد.تکواندو ایران با برنامه‌ریزی درستی که انجام داده در شرایط خوبی به سر می‌برد و مطرح کردن حرف‌های گذشته به کسی کمکی نمی‌کند.»


مدیرفنی تیم‌های ملی تکواندو در خصوص اینکه به نظرش چه عواملی باعث می‌شود ورزشکاران ایرانی به تابعیت کشور دیگری در بیایند و برای تیم ملی کشورشان مبارزه نکنند، تصریح کرد:«البته این اتفاق در بسیاری دیگر از کشورهای دنیا نیز رخ داده و تنها مختص ایران نیست. ورزشکاران زمانی که عرصه را برای حضور در تیم ملی مقداری تنگ می‌بینند برای آنکه خودی نشان دهند و البته درآمدی داشته باشند پرچم کشور خود را می‌فروشند و زیر پرچم کشوری دیگر در مسابقات ظاهر می‌شوند. به هرحال شهرت، مقام و ثروتی که از این راه به دست می‌آورند چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن عبور کرد.»


وی افزود: «در این میان مسئولان ورزش کشور ما هستند که باید این موضوع را به درستی مدیریت و شرایطی فراهم کنند که یک ملی‌پوش به دنبال حضور در کشور دیگری نباشد. برخی از کسانی که جلای وطن می‌کنند و به تابعیت یک کشور بیگانه در می‌آیند تصورشان این است که حق‌شان در تیم ملی تضییع شده است. موضوعی که من حداقل در ورزش تکواندو شاهد آن نبودم. در تمامی سال‌هایی که من شاهد رقابت تکواندوکاران کشورمان بودم شایسته‌ سالاری حرف اول را زده و هیچ‌کس از روی رابطه به تیم ملی نرسیده است. عاملی که موجب قهرمانی‌های فراوان تکواندوکاران ایرانی بوده است.»


ذوالقدر خاطرنشان کرد :«بنابراین تنها دلیلی که باعث می‌شود تکواندوکاران ما برای کشور دیگری مبارزه و تلاش کنند، موضوع مالی است. یک ورزشکار جوان وفتی می‌بیند که حمایت مالی درستی از او نمی‌شود و آینده مالی‌اش تضمین نشده به دنبال راه فرار است. درست است که ما صندوق حمایت از قهرمانان را داریم اما این صندوق کفاف مخارج قهرمانان ما را نمی‌دهد. آنها اکثرا سفره‌دار هستند و اطرافیان آنها تصور می‌کنند که وی شرایط بسیار خوبی دارد اما آن قهرمان به سختی هزینه‌های جاری خود را پرداخت می‌کند. ما باید راهی را برویم که امثال باقری معتمدها به پیشنهاد کشورهای دیگر توجهی نداشته باشند.»


وی در ادامه در واکنش به اعتراضاتی که به حضور پسرش در تیم ملی تکواندو وجود داشت و با واکنش مثبت رییس فدراسیون تکواندو به این موضوع همراه شد گفت :«ببینید همه مربیان تراز اول دنیا از بهترین و شایسته‌ترین نفرات در تیم خود استفاده می‌کنند. این موضوع در تیم ملی تکواندو توسط مقانلو به طور کامل انجام شده است. فرزاد ذوالقدر جزو بهترین‌های تکواندو ایران در وزن خود بود اما در دیدار فینال انتخابی نتیجه را به حریف واگذار کرد، به همین دلیل به تیم ملی راه پیدا نکرد. پس از مصدومیت بهنام اسبقی، فرزاد برای کمک به علیرضا نصرآزادانی که حریف تمرینی نداشت به تیم ملی وارد شد و در تمام این مدت به عنوان یک سرباز در خدمت تکواندو کشورش بود. او بدون کوچک‌ترین چشمداشتی فقط تمریناتش را دنبال کرده و اگر روزی بتواند بر تمامی هم وزنی‌های خود پیروز شود آن وقت با اجازه سرمربی تیم ملی هوگوپوش اول تکواندو ایران می‌شود.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب