دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 دی 1399 - 11:14
رئیس شورای عالی استان‌ها:

سامانه ثبت تخلفات شوراها با بیش از یک‌هزار عنوان تخلف راه‌اندازی شد/ قانون انتخابات شوراها باید تغییر کند

رئیس شورای عالی استان‌ها از راه‌اندازی سامانه ثبت تخلفات شوراها خبر داد و گفت: در این سامانه یک‌هزار و 100 نوع تخلف ثبت و احصاء شده است.
کد خبر : 556475
814f9917-1d66-4ea2-976d-f7fce83b2c06_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیرضا احمدی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که صبح امروز در محل ساختمان شورای عالی استانها برگزار شد، اظهار کرد: از زمانی که سکان خدمت در شورای عالی استانها به دست ما سپرده شد، سعی کردیم در راستای تحقق اهداف مد نظر نمایندگان مردم  مسائل را پیش ببریم؛ شورای عالی استانها  مجلس دوم کشور است و باید با هدف مشخص پیش برده شود.


وی افزود: سعی کردیم وظایف ذاتی را عملی کنیم، طرح های مختلفی را تصویب و به مجلس شورای اسلامی اعلام وصول کردیم.


رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: بسیاری از طرح‌ها دچار بوروکراسی اداری شده است و باید روند مد نظر پیش برود.


وی گفت: سامانه  ثبت تخلفات را راه‌اندازی کردیم و تلاش کردیم بیشتر بعد نظارتی را افزایش بدیم.


احمدی با بیان اینکه سامانه جامع شوراهای سراسر کشور را راه اندازی کردیم و سعی داریم دسترسی مردم را به اعضای شورا تسهیل کنیم، افزود: منابع بسیاری در روستاها وجود دارد و سعی داریم این منابع بیشتر شناخته شود؛ در همین زمینه تلاش شد با استفاده ظرفیت‌های مختلف شورای راهبردی متشکل از نمایندگان مجلس و مدیران مختلف روستاها  تشکیل دادیم.


رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد:  به دنبال این هستیم که شورای عالی استان‌ها دستگاهی باشد برای خدمت به مردم و باید این اتفاق رخ دهد.


وی گفت: ۴۵۰ شورای شهر و شهرستان داریم  که بودجه تخصیص‌شده حتی پاسخگوی پرسنل ما هم نیست.


احمدی ادامه داد: در سامانه ثبت تخلفات یک‌هزار و 100 نوع تخلف ثبت شده است.


رئیس شورای عالی استان‌ها در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری آنا مبنی بر بودجه‌ریزی مدیریت شهری عنوان کرد: شفافیت مالی وجود دارد و همه می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند همچنین نظارت بر پرداخت بودجه در شوراها و شهرداری‌ها نیز وجود دارد.


احمدی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار خبرگزاری آنا در مورد تغیر قوانین انتخابات شوراهای شهر گفت: موافق صددرصد تغییر قوانین شوراها هستیم؛ لذا هر چه فیلتر ورودی را سنگین‌تر کنیم افراد کارآمدتر خواهند بود.


احمدی با اشاره به اقدام شورای عالی استان‌ها برای مقابله با آلودگی هوا گفت: شورای عالی استان‌ها کمیسیون سلامت و محیط زیست دارد و دو اتفاق باید در کشور رخ دهد. طرح جامع مدیریت یکپارچه شهری باید صورت بگیرد و ۲۴ وظیفه از سوی دولت واگذار شود تا یک نفر مسئول آلودگی هوا باشد.


وی افزود: متخصصان زیادی در حوزه  آلودگی هوا داریم و از نظرات تخصصی استفاده شود. باید در کشور از جوانان مجربان استفاده شود چرا که توان جسمی دارند.


احمدی با اشاره به اصلاح لایحه ماده ۱۰۰ گفت: هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم و نظراتمان را به طرحی که نمایندگان داده‌اند ضمیمه کردیم اما در کنار اصلاح ماده ۱۰۰، اصلاح ماده ۵ است. خیلی از مشکلات این است که طرح تفصیلی در حال تغییر است که این امر سبب نارضایتی شده و راه تخلف را باز می‌کند.


وی ادامه داد: طرح‌های تفصیلی سبب تخلف شده است چرا که زمانی امکان ساخت و ساز ۱۰ طبقه وجود داشته و حالا این امکان سلب می‌شود که سبب ضرر و زیان می‌شود و مردم تخلف می کنند. از این رو اصلاح قوانین از ماده ۵ باید انجام رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: سیاستگذاری باید به سمتی برود که درآمد پایدار شهری داشته باشیم و این یک اصل برای شهرداری‌ها است.


وی به طرح‌های بایگانی‌شده شورای عالی استان‌ها در مجلس، افزود: با شروع هر دوره‌ای از مجلس دولت و شورای‌ عالی استان‌ها مجدد طرح‌ها ارائه می دهد که طرح های قبلی ارسال شده و ۲۲ طرح ارسال کرده‌ایم. لایحه درآمد پایدار هم از سوی دولت ارائه شده است و در حال پیگیری هستیم.


احمدی گفت: در خصوص طرح جامع حمل و نقل فعالیت مشترک با وزارت کشور ارائه شده است که در آینده جزئیات داده می شود.


رئیس شورای عالی استان‌ها در خصوص اصلاح قانون شوراها بیان کرد: ورود به شوراهای شهر باید از مجلس سخت‌تر گرفته شود چرا که مستقیما با امور شهر دخیل هستند.


انتهای پیام/۴۱۴۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب