دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آذر 1399 - 14:10
حسین غلامی در گفتگو با آنا:

در دوومیدانی قطع‌الرجال وجود ندارد/ نباید در شورای راهبردی و کمیته‌ها افراد ذینفع حضور داشته باشند

پیشکسوت دوومیدانی گفت: شورای راهبردی در واقع اتاق فکر فدراسیون است، بنابراین باید افرادی انتخاب شوند که تجربه خوبی داشته باشند و بتواند به رئیس فدراسیون مشاوره‌های خوب بدهند.
کد خبر : 545890
_MID1131.jpg

حسین غلامی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره حضور رؤسای هیئت‌های استانی در فدراسیون دوومیدانی و کمیته‌های تخصصی و شورای راهبردی گفت: من اعتقادی ندارم به اینکه رؤسای هیئت‌ها در کمیته‌های اجرایی و شورای راهبردی حضور داشته باشند. البته به صیامی رئیس فدراسیون دوومیدانی ارادت ویژه دارم و چون از قبل در فدراسیون حضور داشت و از اهالی این خانواده است، با تمام مشکلات آشناست اما اینکه در کمیته‌های فنی یا شورای راهبردی از افرادی استفاده کنیم که ذینفع باشند، شائبه‌های بسیار زیادی به وجود می‌آید. بنابراین من این موضوع را به‌شخصه نمی‌پسندم.


وی اظهار کرد: البته ممکن است رؤسای هیئت‌ها که در کمیته‌های یا شورای راهبردی حضور داشته باشند، اعمال نفوذ نکنند اما این شائبه به وجود می‌آید، چرا که قبل‌تر هم در فدراسیون مشابه آن را دیده‌ایم. یک زمانی کسی در فدراسیون حضور داشت که تنها شاگردان خودش را انتخاب می‌کرد. بنابراین این موضوعی نیست که صیامی در فدراسیون پایه‌گذاری کرده باشد بلکه از قبل وجود داشته است. معمولاً افرادی که نفوذ دارند یا حتی ممکن است کسانی که شاگردانی را در اختیار دارند، آنها را انتخاب کنند. البته همان‌طور که گفتم شاید این موضوع اتفاق نیفتد اما با این‌حال باید از شائبه‌ها دوری کرد تا حرف و حدیثی به‌وجود نیاید.


پیشکسوت دوومیدانی تأکید کرد: ضمن اینکه من اعتقاد دارم رؤسای هیئت‌ها هدف‌های دیگری دارند و باید برای آنها برنامه‌های دیگری در نظر گرفت و حتی یک کمیته جهت رسیدگی به امور رؤسای هیئت‌ها تشکیل شود تا آنها جوابگوی کارهایشان باشند. در حال حاضر خیلی از هیئت‌ها فعال نیستند. بنابراین من مخالف حضور رؤسای هیئت‌ها هستم.‌کسانی باید در کمیته‌ها حضور داشته باشند که ذینفع نباشند. مثلاً اگر در کمیته آموزش یک رئیس هیئت انتخاب شود، خواه‌ناخواه ممکن است فردی از استان خودش را در بحث آموزش شرکت دهد. بنابراین بهتر است برای عدم تکرار این موضوع برای رؤسای هیئت‌ها تعاریف دیگری در نظر گرفته شود.


غلامی همچنین به تشکیل شورای راهبردی اشاره کرد و گفت: شورای راهبردی به معنای مشورت دادن است و کار عملیاتی در این شورا صورت نمی‌گیرد. بنابراین باید افرادی انتخاب شوند که از کارشناسان و خبرگان دوومیدانی باشند. در فدراسیون دوومیدانی قحط‌الرجال نیست و بزرگانی در این رشته وجود دارند که می‌توانند در شورای راهبردی که در واقع اتاق فکر است، به رئیس فدراسیون مشاوره‌های خوبی بدهند. ضمن اینکه قرار است در شورای راهبردی از نمایندگان آموزش و پرورش و نیروهای مسلح استفاده کرد.


وی اضافه کرد: سؤال من این است که نماینده آموزش و پرورش برای دوومیدانی چه کاری انجام داده است؟ در گذشته مسابقات دوومیدانی آموزش و پرورش با استقبال بی‌نظیری برگزار می‌شد که بیشتر شرکت‌کنندگان از اعضای تیم ملی بودند. آیا الان در آموزش و پرورش باز هم شرایط به همین صورت است و آنها در بحث دوومیدانی قوی کار کرده‌اند؟


پیشکسوت دوومیدانی بیان کرد: نماینده‌ای که قرار است از نیروهای مسلح که در شورای راهبردی حضور داشته باشد، چقدر تجربه دارد و می‌تواند به رئیس فدراسیون مشاوره دهد. آیا به صورت تخصصی در دوومیدانی کار کرده است؟ از طرف دیگر رؤسای هیئت‌ها که قرار است در شورای راهبردی حضور داشته باشند، باید بسیار فعال باشند و در استان خودشان اولین باشند تا بتوانند به رئیس فدراسیون کمک کنند. به نظرم بهتر است صیامی از انجمن پیشکسوتان که همگی از بزرگان دوومیدانی هستند استفاده کند تا راهکارهای مناسب به او داده شود. البته همان‌طور که گفتم صیامی خودش از اهالی دوومیدانی است و در نهایت، تصمیم‌گیری با اوست. اما کسانی که سال‌ها در دوومیدانی حضور داشتند و تجربه‌های زیادی دارند را نباید نادیده بگیرد و از آنها استفاده کند.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب