لزوم مشارکت پژوهشگران در انتخاب فناوران برتر
غلامرضا نجفی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قم با دعوت از همه پژوهشگران و فناوران دانشگاه آزاد اسلامی قم برای حضور فعال در جشنواره انتخاب پژوهشگر و فناور برتر که همزمان با هفته پژوهش برگزار میشود، اظهار کرد: دستورالعمل ابلاغیه ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری درباره برگزاری هفته پژوهش و فناوری در استانها با عنوان شیوهنامه اجرایی انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر در سال ۹۹ تدوین شده است.
وی افزود: هفته پژوهش و فناوری فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم میآورد تا همه کسانی که در این کار مشارکت دارند با اطلاع از روندها و وضعیت موجود برنامهریزی و اقدامات مؤثری را با هدف توانمندسازی در دستور کار قرار دهند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: انتخاب و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری و تجلیل از آنها فضایی را در کشور ایجاد میکند تا با ارتقای جایگاه پژوهش و فناوری برای فعالان در این عرصه، بستر مستحکمی را برای ادامه راه تقویت و توسعه پژوهش و فناوری فراهم کند.
نجفی با بیان چگونگی ارزیابی و انتخاب فناوران برتر سال 99 عنوان کرد: افرادی که در چهار سال اخیر یکبار به هر عنوان در این جشنواره انتخاب شدهاند، نمیتوانند مجدداً بهعنوان برگزیده انتخاب شوند و درباره فعالیتهای فناوری که بهصورت گروهی و یا در قالب شخصیت حقوقی بوده باید یک نفر بهعنوان نماینده از سوی گروه یا شخص حقوقی معرفی شود.
وی درباره شاخصهای ارزیابی طرحها مطرح کرد: فناوری و نوآوری وضعیت بازار مالی، تأثیرات اجرای طرح مجوزها و استانداردها مستندسازی، تألیفات مرتبط با طرح، ساختار حقوقی و نیروی انسانی از شاخصهای ارزیابی طرحها است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم به آنا گفت: در این شاخصها میزان پیشرفت در سطح نوآوری، اختراع و عملی، دوره بازگشت سرمایه، درصد مشارکت صاحب طرح، تأثیر در حفظ محیطزیست، تأثیر در بهینهسازی مصرف انرژی، عنوان و افتخارات کسبشده و در نهایت رویکرد گروهی در تجاریسازی میزان اشتغالزایی طرح و تحصیلات شاغلان در اجرای طرح مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/