دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1399 - 17:31
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد اعلام کرد؛

برگزاری نخستین همایش ملی پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: نخستین همایش ملی پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی به‌صورت مجازی و برخط برگزار شد.
کد خبر : 530059
WhatsApp Image 2020-11-12 at 14.18.28.jpeg

نوید نصیری‌زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در یزد درباره برگزاری نخستین همایش ملی پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی اظهار کرد: این همایش به‌صورت مجازی و برخط با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی یزد و دادگستری استان یزد برگزار شد.


وی افزود: به دنبال برگزاری موفق نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت به‌صورت مجازی که با استقبال مخاطبان و عموم مردم واقع شد این دانشگاه با همکاری دادگستری استان یزد، اقدام به برگزاری نخستین همایش ملی پیشگیری از بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی به‌صورت مجازی و برخط کرد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: این همایش با سخنرانی محمد فرجیها دانشیار دانشگاه تربیت مدرس با موضوع «پیشگیری تجربه محور از بزه‌دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی»، سخنرانی سیدحسن موسوی‌چلک با موضوع «ابعاد اجتماعی پیشگیری از بزه‌دیدگی کودکان و زنان در فضای مجازی» و زهرا صالح‌زاده با موضوع «بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی از منظر روان‌شناسی: نقش شخصیت، سلامت روان و خانواده» ادامه یافت.


نصیری‌زاده اضافه کرد: برنامه همایش در سه پنل و نشست تخصصی به‌صورت برخط و مجازی با عناوین «آموزش و پرورش و پیشگیری از بزه‌دیدگی دانش‌آموزان در فضای مجازی»، «پیشگیری انتظامی از بزه‌دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی»، «ظرفیت‌های نظام قضایی و نهاد وکالت در پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی» که هر نشست در دو نوبت صبح و بعداز ظهر برگزار شد، دنبال شد.


استقبال 2 هزار نفری مخاطبان مجازی از همایش ملی


وی ادامه داد: این همایش در نهایت نیز در یک ارتباط تصویری با محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوم قضائیه و جمع‌بندی همایش توسط محمد فرجیها و محمدرضا حدادزاده، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کار خود را به پایان برد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد عنوان کرد: این همایش مجازی در مجموع سخنرانی‌های اصلی و کلیدی و نشست‌های تخصصی خود مورد استقبال، توجه و همراهی بیش از 2 هزار مخاطب مجازی واقع شد.


نصیری‌زاده با ابزار خرسندی از استقبال کم‌نظیر مخاطبان مجازی از همایش مطرح کرد: امید است چنین گام‌هایی، بتواند سبب ارتباط عموم آحاد جامعه و دانشگاه و جامعه علمی شود و بتواند به پژوهش‌ها و دستاوردهای علمی جامه عمل بپوشاند و به‌منظور حل مشکلات مردم، سلامت روانی و جسمانی آنان مثمر ثمر واقع شود.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب