عباسپور: برای علم، اقتصاد و فرهنگ باید روحیه شهادت و ایثار را تقویت کنیم
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا صبح امروز سه شنبه پنجم اسفند، کنگره الگوهای جاودانه، اسوههای صبر در تالار آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات برگزار شد.
در این کنگره دکتر عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات با تشکر از دکتر میرزاده، معاونین، اساتید و خانوادههای شهدا برای حضور در این گردهمایی اظهار داشت: این گونه جلسات برای تقدیر و تشکر از خانوادههای شهدا و تداعی یاد و خاطره شهدای کشورمان برگزار میشود.
وی ادامه داد: اما فراتر از این به عقیده بنده بحث یادآوری و پایبندی ما به اصل شهادت است که این یک اصل مهم در تداوم انقلاب اسلامی ایران است.
عباسپور با تشکر از شهیدانی که به انقلاب پایبند بودند افزود: انقلاب ما با وجود این شهیدان به ثمر رسید و عهد این شهیدان با امام (ره) و ولایت فقیه بود ما باید اصل انقلاب را حفظ کنیم تا پرچم انقلاب را به احتزاز درآوریم.
رئیس واحد علوم و تحقیقات با اشاره به اینکه واحد علوم و تحقیقات جایگاهی برای تشکر از خانوادههای شهدا و یادگاران این شهیدان است اظهار داشت: افتخار داریم که بستر مناسبی را برای تحصیل خانوادههای شهدا فراهم کردهایم.
وی افزود: به سه عنصر علم، اقتصاد و فرهنگ نیاز داریم برای رسیدن به این سه عنصر باید روحیه شهادت و ایثار را تقویت کنیم و اجازه ندهیم بحثهای سیاسی و کمبود مدیریت جوهر و اصل انقلاب اسلامی را خدشه دار کند.
رئیس واحد علوم و تحقیقات در ادامه گفت: اجازه نخواهیم داد که اسلامی را که به رهبری امام (ره) به ثمر رسید و با درایت مقام معظم رهبری تداوم پیدا کرد همچنین با ایثار و از جان گذشتگی شهیدان به ثمر رسیده است خدشهای بر آن وارد شود.
عباسپور با بیان اینکه کاستیهایی نیز در مدیریت وجود دارد تاکید کرد: با وجود این کاستیها به هیچ کس اجازه نخواهیم داد تفکرش را بر ما غالب کند ما همانهایی هستیم که راه شهیدان را ادامه میدهیم و برای رسیدن به اقتدار کشورمان علم، فرهنگ و اقتصاد را در آن خلاصه میکنیم و همواره با جهاد علمی فرهنگی و اقتصادی برای رسیدن به ایرانی سربلند تلاش میکنیم.
وی با یادآوری این نکته که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نسل به نسل دنبال کردیم تا پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به صاحب اصلی آن امام زمان (عج) برسانیم.
در ادامه نیز دکتر دانشور نیز پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی به خانواده شهدا و ایثارگران را قرائت کرد.
تا قبل از انقلاب تمام جنگهای ما با شکست مواجه بود
در این کنگره یکی از جانبازان نیز خاطرات خود را مطرح کرد و گفت: زمانی که به تاریخ نگاه میکنید تا قبل از انقلاب تمام جنگهای ما با شکست مواجه بود زیرا آن زمان ایثارگری، اسلام و اصول اسلامی وجود نداشت.
وی ادامه داد: ما موفق شدیم قویترین دشمن را به زانو درآوریم و با ایثارگری دوستان هم افزایی به وجود آوریم و اقتدار امروز ما به ایثارگری آن زمان بر میگردد.
وی با اشاره به خاطره مجروح شدن خود گفت: زمانی که به میدان مین برای خنثی کردن آنها وارد شدم ردیفهای متعددی داشت و هر کس در ردیف خود مین را خنثی میکرد ردیفی که من در آن قرار داشتم یکی از قویترین مینها وجود داشت که قبل از خنثی کردن مین در دستم منفجر شد.
وی با یادآوری این نکته که قبل از اینکه مین در دستم منفجر شود اظهار داشت: چاله کوچکی روی زمین بود که قبل از آن یکی از دوستانم در همان نقطه هنگام خنثی کردن مین به شهادت رسیده بود و خردههای استخوان و قرآن پر پر شده در آنجا مشاهده میشد.
این جانباز فداکار در ادامه افزود: به یاد دارم که زمان جنگ با هم پیمان بسته بودیم که تا آخر میدان با هم باقی بمانیم بنده شایستگی شهادت را نداشتم امیدوارم بعد از بنده جانبازان دیگر این فرهنگ را حفظ کنند و امیدوارم که سپاسگذار این فداکاریها باشیم.
در پایان این مراسم دکتر میرزاده از خانواده شهیدان عاشوری، محمدخان و سوداگر تقدیر به عمل آورد. همچنین از ایثارگران و خانوادههای شهدای دیگر همچنین دانشجویان شاهد و ایثارگر تقدیر و تشکر به عمل آورد.
انتهای پیام/