وزارت خزانهداری آمریکا پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، وزارت خزانه داری ایالات متحده روز پنج شنبه در تارنمای رسمی خود با انتشار مطلبی مدعی تلاش پنج نهاد ایرانی برای اثرگذاری بر فرآیند انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شد و از مسدود کردن اموال و دارائیهای متعلق به این نهادها خبر داد.
در مطلب منتشره، اداره کنترل دارائیهای خارجی (OFAC) وابسته به وزارت خزانه داری ایالات متحده پنج نهاد ایرانی را به تلاش برای اثرگذاری انتخابات در ایالات متحده متهم کرد و مدعی شد که حکومت ایران فرآیند انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را هدف قرار داده و با اقدامات بی پروایانه ای همچون انتشار اطلاعات جعلی آنلاین و اجرای عملیاتهای نفوذ بدخواهانه با هدف گمراه سازی رأیدهندگان آمریکایی، درصدد تفرقه افکنی در میان جمعیت رأیدهندگان این کشور است.
در ادامه ادعاهای وزارت خزانه داری آمریکا آمده است: «بخشهایی از حکومت ایران که تحت پوشش سازمانها و رسانههای خبری فعالیت میکنند، با هدف خرابکاری در فرآیندهای دموکراتیک ایالات متحده را هدف قرار داده اند».
«استیو منوچین» وزیر خزانه داری آمریکا نیز مدعی شد که «حکومت ایران در تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات ایالت متحده از روایتهای نادرست و سایر مضامین گمراه کننده استفاده می کند». وی در ادامه افزود که «این دولت [ترامپ] به تضمین صحت نظام انتخاباتی ایالات متحده متعهد است و به مقابله با این تلاشها از جانب هر بازیگر خارجی که فرآیندهای انتخاباتی ما را تهدید کند، ادامه خواهد داد».
وزارت خزانه داری ایالات متحده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC)، نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC-QF)، و مؤسسه بیان رسانه گستر (بیان گستر) را به اتهام مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم در هرگونه مداخله خارجی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ ایالات متحده- اعم از حمایت، فعالیت مخفیانه و یا همدستی- مشمول پیرو فرمان اجرایی (Executive Order/E.O) ۱۳۸۴۸ قرار میدهد.
افزون بر این سه نهاد، اتحادیه رادیو و تلویزیون اسلامی (IRTVU) و اتحادیه بین المللی رسانههای مجازی (IUVM) پیرو فرمان اجرایی ۱۳۸۴۸ و به دلیل آنکه در مالکیت یا کنترل نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، مشمول این تحریم میشوند.
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه ادعاهای کذب و واهی خود افزود که «تلاشهای حکومت ایران برای انتشار اطلاعات جعلی و نادرست که به واسطه مجموعه متنوعی از رسانههای مخفی صورت میگیرد، مخاطبان را در سطح جهانی هدف قرار میدهند. این عملیاتهای انتشار اطلاعات جعلی از سوی حکومت ایران با هدف تفرقه افکنی در میان خوانندگان و از طریق پلتفرمهای رسانه اجتماعی و اپلیکیشنهای پیام رسان انجام می شود».
انتهای پیام/
انتهای پیام/