دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 شهريور 1399 - 08:00
ظرفیت‌های آزمایشگاهی؛ خدمات تحقیقاتی 31/ در گفتگوی قانع با آنا تشریح شد؛

آزمایشگاه آموزشی تحقیقاتی شیمی چه کاربردهایی دارد؟/ اجرای مراحل اولیه ساخت ژل ضدعفونی‌

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت: آزمایشگاه آموزشی شیمی از هفت آزمایشگاه تحقیقاتی ایجادشده در واحد تنکابن بوده که در امر آموزش و تحقیقات دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی فعال است.
کد خبر : 510236
shimi-taj-4.jpg

مسعود قانع در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در سی و یکمین شماره از معرفی ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور به تشریح ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن پرداخت.




**بیشتر بخوانید: 


2 هزار و 200 متر مربع فضای آزمایشگاهی و کارگاهی در خدمت دانشجویان و محققان


جک‌های بارگذاری 200 تنی چه قابلیت‌هایی دارند؟


از تولید زالوی طبی خزری تا چشم‌انتظاری فناورها برای تأمین اعتبار




مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، درباره ارزیابی خود از ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه اظهار کرد: آزمایشگاه آموزشی شیمی از هفت آزمایشگاه تحقیقاتی ایجادشده در واحد تنکابن بوده که در امر آموزش و تحقیقات دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی فعال است.


تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی


وی در پاسخ به این پرسش که چه دستگاه‌ها و تجهیزات شاخص آزمایشگاهی در دانشگاه خود دارید؟ عنوان کرد: در آزمایشگاه شیمی دستگاه‌های HPLC و FTIR, گاز کرماتوگرافی، جذب اتمی و در آزمایشگاه‌های علوم زیستی دستگاه‌های میکروسانترفیوژ، ترمال سایکلر, PCR و Real time شاخص هستند.


مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن درباره اینکه دستگاه‌ها برای چه گروه‌های تحصیلی و پژوهشی کاربرد دارد، توضیح داد: دستگاه‌های موجود در آزمایشگاه شیمی قابل کاربرد برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های شیمی، تکثیر و پرورش آبزیان، زیست گیاهی، ژنتیک و میکروبیولوژی است. دستگاه‌های موجود در آزمایشگاه تحقیقات زیست‌شناسی قابل استفاده برای دانشجویان رشته‌های ژنتیک، میکروبیولوژی، تکثیر و پرورش آبزیان، محیط زیست و ... است.


قانع با بیان اینکه تاکنون هیچ‌کدام از آزمایشگاه‌های واحد تنکابن به آزمایشگاه همکار استاندارد تبدیل نشده است و به آنا گفت: در مورد اقداماتی که تاکنون برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی دانشگاه‌ انجام داده‌ایم، شرکت در کارگاه‌های ضمن‌خدمت برای همکاران آزمایشگاه و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان است.


مدیر پژوهش و فناوری واحد تنکابن در پاسخ به این پرسش که با توجه به شعار سال (جهش تولید) در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های این دانشگاه چه برنامه‌هایی برای کمک به رونق تولید دارید، یادآور شد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در جامعه، آزمایشگاه تحقیقات واحد به‌‌منظور تهیه و تولید فرمولاسیون ژل ضدعفونی‌کننده اقدام کرده که مراحل تأیید اولیه برای ساخت و توضیح آن در حال اجراست.


تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی


قانع درباره فعالیت‌های این دانشگاه در زمینه سامانه‌های «ساها» و «ساتا» گفت: تمام اطلاعات مربوط به آزمایشگاه‌ها، دستگاه‌ها و کارکنان با درج جزئیات در سامانه‌ ساها ثبت شده است و به‌دنبال فعالیت در ساتا نیز هستیم.


وی درباره تولید محصولات بهداشتی و درمانی برای مبارزه با کرونا اظهار کرد: از اسفند 1398 بخش تحقیقات واحد اقدام به تهیه و توزیع محلول ضدعفونی‌کننده دست و سطوح کرده است. مراحل اولیه ساخت ژل ضدعفونی‌کننده دست نیز اجرا و برای اخذ تأییدیه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدامات اولیه انجام شده است.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب