دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 مرداد 1399 - 13:18
مهدی علی‌نژاد:

در واترپلو گام‌های بلندی برداشته شد/ با کار گلخانه‌ای در شنا و شیرجه به مدال می‌رسیم

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: با کار گلخانه‌ای در این شنا و شیرجه می‌توانیم به مدال در سطح اول جهان برسیم.
کد خبر : 505546
مهدی علی‌نژاد 83.jpg

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، مهدی علی‌نژاد اظهار کرد: فدراسیون شنا جزو فدراسیون‌هایی است که توسط یکی از قهرمانان خوب ورزش و برخاسته از بدنه همین رشته اداره می‌شود و در حوزه مدیریتی توفیقات خیلی خوبی به دست آورده است. به نظرم با کمک همکاران خوبی که جذب کردند موفقیت‌های زیادی داشتند. این کار گروهی خوب موجب اتفاقات بزرگی شده و آنچه در جاکارتا روی داد را نمی‌توانیم فراموش کنیم. به‌واقع کسب مدال بعد از ۴۴ سال را نمی‌توانیم فراموش کنیم. پس از این موفقیت بچه‌های واترپلو در دیدار با رهبری خواستار معافیت شدند و یک امتیاز بزرگ‌تری برای کل بدنه ورزش ایران لحاظ شد.


وی افزود: در حوزه شنا و شیرجه هر چند مدال‌هایی در رده‌های سنی و بزرگسالان کسب کردیم اما هنوز با شرایط مطلوب فاصله داریم. به نظر می‌آید با یک کار اصولی و بهره‌برداری از ظرفیت همگانی شنا که در سبد فرهنگی خانوارهاست می‌توان به کار گلخانه‌ای و کشف استعدادهای ویژه و اعزام به کمپ‌های مطرح دنیا شنا را به مدال برسانیم. حتماً در این شرایط می‌توانیم شاهد توفیق و جذب منابع بیشتری باشیم. شناگر سنگاپوری که طلای المپیک گرفت نشان داد که باید الگوسازی کرد و اقدامات خوبی انجام داد. با توجه به ارتباطات خوب بین‌المللی آقای رضوانی می‌توان در این جهت گام برداشت. مشخص نیست شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی تا چه زمانی ادامه پیدا کند اما پس از آن می‌توان با راه‌اندازی مدارس شنا توسط دستگاه‌های مختلف به اهداف موردنظر نزدیک‌تر شد.


معاون وزیر ورزش ادامه داد: شنا رشته‌ای است که مردم به‌طور عمومی دوستش دارند. در هر خانواده‌ای این ورزش را می‌شناسند. باید بتوانیم از امکانات و منابع بیرونی بهره برد زیرا ظرفیت وزارت به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی همه نیازهای این حوزه باشد. اعتقاد ما این است که در استان‌ها از روش‌های قانونی بتوانیم یک استخر را به هیئت‌ها واگذار کنیم. بحث حاکمیتی و ترک تشریفات را دنبال کنیم و آن را به‌عنوان خانه شنای استان معرفی کنیم. من هم در ستاد وزارت از این موضوع حمایت می‌کنم.


وی ادامه داد: رشته‌های رکوردی مثل شنا شرایط خاصی دارند و در صدم ثانیه مشخص می‌شود چه کسی برنده و بازنده است. در شیرجه هم امتیازها نزدیک است. از یک طرف باید واقع‌بین باشیم. ما مثلاً در وزنه‌برداری می‌رویم و دو مدال می‌گیریم. واقعیت این است که باید سیستم‌گذاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها را بر مبنای رشته‌های مختلف به‌ویژه رشته‌های پایه مشخص کنیم. راه قهرمانی در رشته‌هایی مثل شنا تنها شیوه گلخانه‌ای است.


علی‌نژاد گفت: در بخش واترپلو کار بزرگی انجام دادیم. بازیکنان و مربی خوبی در این تیم هست که غیرت به خرج دادند و واترپلو توانست خودش را اثبات کند. در چند دوره واترپلو اصلاً به المپیک آسیایی اعزام نمی‌شد اما با پیگیری‌های آقای رضوانی این مهم صورت پذیرفت. برای المپیک ۲۰۲۰ هم اگر شرایط کسب سهمیه باز شد امیدواری وجود دارد که بتوانیم سهمیه المپیک بگیریم.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب