تخلیه خوابگاهها، معضل جدید دانشجویان
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاهها پس از شیوع ویروس کرونا در کشور برای حفظ سلامت دانشجویان دستور به تخلیه خوابگاهها و تعطیلی موقت دادند. این تعطیلی موقت منجر شد که دانشجویان بسیاری از وسایل خود را در خوابگاهها باقی بگذارند؛ زیرا در آن روزهایی ابتدایی هیچیک از دانشجویان و یا مسئولان تصوری از پایان این تعطیلی و بازگشایی دانشگاهها نداشتند.
بسیاری از اقلام مورداحتیاج دانشجویان در خوابگاهها باقی ماند و درهای خوابگاهها برای برداشتن این وسایل به روی دانشجویان بسته شد. اکنون پس از چند ماه همزمان با بازگشایی دانشگاهها و حضور حداقلی و ضروری دانشجویان در خوابگاه، دانشگاهها زمان مقرر و روشهایی برای جمعآوری وسایل دانشجویان در خوابگاهها را اعلام میکنند.
چند روز گذشته نیز اداره کل امور خوابگاه دانشگاه تهران، در خصوص تعیین تکلیف وضعیت تخلیه اتاقها اطلاعیهای را ابلاغ کرد که در آن ابلاغیه آمده است: «با توجه به تمهیدات اتخاذشده در ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا؛ تنها دانشجویانی که توانستهاند از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه و پس از انجام فرایند آموزشی، اجازه ورود به دانشگاه و خوابگاه را اخذ کنند.»
در ادامه این ابلاغیه عنوانشده است: «امکان اسکان برای ایام تابستان را خواهند داشت. لذا با عنایت به اینکه ایام تابستان فرصت مناسب جهت تعمیر؛ تجهیز و آمادهسازی واحدهای خوابگاهی برای شروع سال تحصیلی جدید خواهد بود خواهشمند است دانشجویان ساکن خوابگاه در نیمسال بهمن ۹۸ مطابق جدول ذیل از تاریخ ۲۵/۰۴/۱۳۹۹ الی ۰۵/۰۵/۱۳۹۹ (ساعت ۸ الی ۱۶) نسبت به تخلیه اتاق و انتقال لوازم شخصی به انبار تعیینشده در واحد خوابگاهی خود اقدام نمایند بدیهی است با توجه بهضرورت انجام تعمیرات و نظافت اتاقهای خوابگاهی؛ در صورت عدم مراجعه و تخلیه در تاریخ فوق، مدیریت خوابگاه هیچ مسئولیتی بابت لوازم شخصی دانشجو نداشته و لوازم توسط خدمات به انبار خوابگاه انتقال داده میشود.»
این ابلاغیه نهتنها با استقبال دانشجویان مواجه نشد؛ بلکه با اعتراض آنان نیز همراه بود. یکی از دانشجویان این دانشگاه میگوید که از یکسو علیرغم تعهد خوابگاه، دانشجویان را از خوابگاه به شهرستانهایشان اخراج کرده و از سوی دیگر در بحرانیترین شرایط به آنها گفته میشود که باید برای تخلیه وسایل به تهران بیایید!
به گفته یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه تهران گویا مسئولین بدین باور رسیدهاند که بدون هیچ دغدغهای قادر به اتخاذ هر تصمیم عجیبوغریبی هستند. بسیاری از دانشجویان شهرستان هستند و چه لزومی دارد برای یک الی دو چمدان وسیله به تهران بیایند!
در همین راستا شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران نیز به دنبال رفع این دغدغه دانشجویان است. حفظ سلامت دانشجویان و ایجاد فضایی آرام و خالی از استرس ازجمله وظایف مسئولان دانشگاهی است. انتظار میرود با توجه به نظر دانشجویان و پیگیری شورای صنفی دانشجویان، مسئولان دانشگاهی برای پیشبرد اهداف و برنامههای خود توجه بیشتری به نظر و شرایط دانشجویان داشته باشند.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/