امارات خریدار طلای قاچاق کنگو/ عایدی که صرف گروههای تروریستی میشود
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، سازمان ملل متحد میگوید میزان تولید و فروش طلا در کشور کنگو بهطور منظم ثبت و گزارش نمیشود و قاچاق این فلز گرانبها از این کشور آفریقایی افزایش یافته است.
این سازمان در گزارش جدید خود مینویسد که طلا از طریق همسایگان شرقی کنگو به صورت غیرقانونی از کشور خارج و به زنجیرههای جهانی قاچاق میپیوندد. افزایش میزان قاچاق طلا در کنگو موجبات تامین مالی گروههای تروریستی در منطقه آفریقا را فراهم ساخته است.
گروه متخصصان سازمان ملل متحد در کنگو در گزارش سالانه خود اعلام کردهاند که بیشتری میزان قاچاق در استانهای کیو شمالی و جنوبی و همچنین ایتوری این کشور صورت گرفته است. طبق این گزارش تخمین زده میشود در سال ۲۰۱۹، حداقل ۱.۱ تن طلا از استان ایتوری کنگو استخراج شده است. این در حالی است که تنها ۷۳ کیلوگرم به صورت رسمی از این استان به خارج از کشور صادر شده است. بر اساس این گزارش در صورتی که این میزان طلا به صورت قانونی صادر میشد، دولت کنگو میتوانست به دستکم ۱.۸۸ میلیون دلار درآمد حاصل از مالیات دست یابد.
تجارت غیرقانونی طلا عموماً با همراهی گروههای تروریستی صورت میپذیرد و این گروهها از این طریق کسب درآمد میکنند.
کارشناسان سازمان ملل متحد میگویند کنگو یکی از بزرگترین تولیدکنندگان طلای جهان در حوزه صنایعدستی است در حالی که یکی از کمترین سهمها را در بازار جهانی به صورت رسمی در صادرات آن در اختیار دارد.
گزارشها حاکی از آن است که این طلاها از طریق کامپالا، پایتخت اوگاندا به کشورهایی چون بروندی، روآندا، امارات متحده عربی و تانزانیا منتقل میشوند.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/