دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1399 - 15:56
آنا گزارش می‌دهد؛

شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل در کجای مدیریت شرایط کرونایی قرار دارد؟

شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهرالن در شرایط شیوع کرونا در پایتخت هیچ نقشی را در حفظ سلامت مردم ایفا نمی‌کند.
کد خبر : 493305
7458.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با تداوم شرایط کرونایی به‌نظر می‌رسد مدیریت شهری توان چندانی برای مدیریت این وضعیت ندارد و علی‌رغم تأکیدات ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر دست‌کم نگرفتن این ویروس، اوضاع در حال بازگشت به شرایط پیشاکرونایی است.


با وجودی‌که سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس ستاد مقابله با کرونا از بی‌توجهی مردم به کرونا و همچنین توهم مسئولان نسبت به اتمام آن سخن می‌گوید در اخطاری عنوان می‌کند که در هر لحظه این امکان وجود دارد  تا به پیک خطرناکی دچار شویم.


در این میان اقدامات پیشگیرانه در شهرهای بزرگ به‌ویژه کلانشهری همچون تهران بیش از همه متوجه شهرداری‌ها است موضوعی که در این ایام به‌نظر می‌رسد مدیریت شهری نسبت به آن بی‌توجه است.


این مدیریت عریض و طویل که این روزها در بحث رعایت فاصله‌گذاری در سیستم حمل و نقل عمومی کاری از دستش برنیامده و به‌دنبال آن است تا با اجباری کردن ماسک در مترو بر آتش ازدحام فزاینده جمعیت این روزهای مترو با انگشتانه آب بریزد و طرح ترافیک را به اجرا درآورد بی‌توجهی و یا کم‌توجهی به سایر ارکان خدمات‌رسان شهرداری را نیز به کم‌کاری‌های خود در ایام کرونایی اضافه کرده است.


حضور کافه‌ون‌ها در نیمه‌شب‌ها و عدم رعایت موازین بهداشتی و فقدان نظارت بر عملکرد آنها در این ساعات و همچنین فروش سیگار در دکه‌ها از مواردی است که از سوی شهرداری تهران نادیده گرفته شده و متولی آن یعنی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل نیز اهتمام خاصی نسبت به رفع آن ندارد.



پرواز گذر از شرایط بحرانی فعلی نیازمند بال‌هایی از جنس تعامل میان مسئولان و مردم است و زمانی‌که متولیان حفاظت از سلامت مردم اهتمام ویژه نسبت به عمل به وظایفشان نداشته باشند تلاش شهروندان هم به جایی نخواهد رسید.



بخشی از این کم‌کاری روز گذشته  مورد اعتراض یکی از اعضای ستاد مقابله با کرونا قرار گرفت.


علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته در بخشی از نشست خبری خود که به‌صورت مجازی برگزار شد در ارتباط با کم‌کاری‌ شهرداری‌ها گفت: قانوناً هیچ‌کس اجازه فروش نخی سیگار را ندارد و دکه‌های روزنامه‌فروشی اصلاً اجازه فروش سیگار را ندارند و فروش سیگار از طرف این دکه‌ها ممنوع است. شهرداری باید با آن‌ها برخورد کرده و دکه را جمع‌آوری کند.


در این میان شهرداری تهران همواره از نیروهای مازاد فعال در سازمان خود می‌نالد ولی از توان لازم برای افزایش بهره‌وری نیروهایش برخوردار نبوده و نمی‌تواند با افزایش قدرت نظارتی، دوران گذار از این شرایط بحرانی را برای تهرانی‌ها مدیریت کند.


شاید بهتر باشد مدیریت شهری این روزها بیش از آن‌که از کاهش درآمدهای خود در شرایط کرونایی ناله سربرآورد کمی به فکر مدیریت سلامت مردم در این اوضاع و احوال باشد.


پرواز گذر از شرایط بحرانی فعلی نیازمند بال‌هایی از جنس تعامل میان مسئولان و مردم است و زمانی‌که متولیان حفاظت از سلامت مردم اهتمام ویژه نسبت به عمل به وظایفشان نداشته باشند تلاش شهروندان هم به جایی نخواهد رسید.


انتهای پیام/ 4105


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب