امتحانات پایانی دانشگاهها چگونه برگزار میشود؟
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این روزها که دانشگاهها تعطیل است هر یک از دانشگاهها روشهای گوناگونی را برای برگزاری آزمون انتخاب کردهاند برخی راه حضوری و برخی هم از ظرفیتهای غیرحضوری استفاده کردهاند.
دانشگاههای امیرکبیر، خواجه نصیرالدین طوسی، شریف، تربیت مدرس و علم و صنعت در صورتی که ستاد ملی مبارزه با کرونا اجازه برگزاری حضوری امتحانات را بدهد امتحانات را ترجیحاً حضوری برگزار میکنند. اما در این میان برخی دانشگاهها شیوههای غیرحضوری را در نظر گرفتهاند، که دانشگاه پیامنور پیشگام در این امر بوده است.
محمودرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور اعلام کرد: امتحانات پایان نیمسال جاری به صورت غیرمتمرکز و غیرحضوری با محوریت مراکز دانشگاه پیام نور در سراسر کشور و اساتید دروس، برگزار میشود.
دانشگاه علامه طباطبایی نیز 3 روش برای برگزاری آزمونها برگزیده تا دانشجویان در صورت تمایل در هر یک شرکت کنند.
حال شاید جالب باشد که بدانید دانشگاههایی که قصد دارند آزمون مجازی برگزار کنند چه سیاستی را میخواهند در پیش بگیرند.
اکثر دانشگاهها و دانشجویان روش تستی الکترونیکی را مدنظر قرار دادهاند تا دانشجویان پاسخگوی سوالات چهارگزینهای باشند. تشریحی آنلاین روش دیگری است که شاید دانشگاهها آن را در اولویت قرار دهند. در این روش از طریق سامانههایی که آموزش الکترونیکی برگزار میکنند دسترسیهایی به دانشجویان داده میشود تا در آزمون تشریحی شرکت کنند.
کتاب باز روش دیگری است که حتی بسیاری از دانشگاههای جهان از آن استفاده میکنند. در این روش سؤالات پیش از موعد آزمون در اختیار دانشجویان قرار میگیرد و دانشجویان ظرف مدت زمان مشخص شده میتوانند پاسخها را به اساتید تحویل دهند.
در هر صورت باید دانشجویان منتظر اعلام قطعی ستاد ملی مبارزه با کرونا برای برگزاری آزمونها باشند اگرچه که روز گذشته حسن روحانی رئیس جمهوری هم درباره بازگشایی دانشگاهها سخن گفت و اعلام کرد: دانشگاهها تا 17 خردادماه بازگشایی میشوند.
البته از طرفی به نظر نمیرسد که مشکل دانشگاهها با جمعشدن دانشجویان در خوابگاهها به پایان برسد. چراکه با وجود افزایش آمار مبتلایان و با حضور دانشجویان در خوابگاه خطر انتقال بیماری همچنان به قوت خود باقی است.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/