با عوارض مرگبار مورفین در ویکی آنا آشنا شوید
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا webmd، مورفین دارویی برای درمان دردهای شدید است. این دارو در طبقه داروهای مُسَکِن مخدر قرار میگیرد که بهواسطه فعل و انفعالاتی که در مغز ایجاد میکند بر چگونگی پاسخ بدن به درد تأثیر میگذارد.
مورفین که در اشکال متفاوت قرص، شربت و تزریق مورد استفاده قرار میگیرد و بهواسطه ویژگی آرامشبخشی قوی و احساس سرخوشی و شادابی پس از مصرف باعث میشود احتمال سوء مصرف پس از درمان افزایش یابد.
عوارض مصرف مورفین چیست؟
حالت تهوع، استفراغ، یبوست، سرگیجه، خواب آلودگی، افزایش تعرق و خشکی دهان بخشی از عوارض مصرف این مُسَکِن قوی است.
در صورت مصرف تزریقی، این دارو ممکن است به قرمزی یا تورم در زیر پوست منجر شود که در صورت بدتر شدن این وضعیت حتماً باید پزشک معالج در جریان قرار بگیرد.
از برخی دیگر از عوارض جانبی این دارو میتوان به تغییرات روانی و اخلاقی، توهم، غش، خوابآلودگی و تشنج اشاره کرد.
علائم اعتیاد به مصرف مورفین چیست؟
ماهیت آرامبخشی قوی مورفین در کنار ویژگی سرخوشی و شادابی احتمال سوء مصرف آن را افزایش میدهد به همین دلیل این دارو به هیچ بهعنوان نخستین داروی درمانی تجویز نمیشود.
سوءمصرف این مُسَکِن قوی، جسم، روان و رفتار افراد را تحت تأثیر قرار میدهد که شایعترین علائم فیزیکی آن شامل تغییر اشتها، تنگی نفس و کندی تنفس است.
از نشانههای روانی و رفتاری مصرف سوء مورفین میتوان به افسردگی، بیثباتی در احساسات عاطفی، استرس و گوشهگیری اشاره کرد.
نکته قابل توجه در مصرف بیرویه مورفین عوارض خطرناکی است که در صورت تداوم مصرف بروز خواهد کرد که مهمترین آنها اختلال در گردش خون، کُما، ایست قلبی و مرگ است.
انتهای پیام/4105/
انتهای پیام/