دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 اسفند 1393 - 11:20
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران:

2 هزار باند مواد مخدر در سال 93 متلاشی شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در سال جاری بیشتر از دو هزار باند مواد مخدر شناسایی و متلاشی شده است، گفت: ماموریت‌های ناجا در کشف مواد مخدر و دستگیری قاچاق‌چیان ۶۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
کد خبر : 4552

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار علی مویدی در حاشیه گردهمایی روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد ناجا در حوزه مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در ۱۱ ماه گذشته کشفیات مواد مخدر توسط ناجا ۴۴۵ تن بوده است که بیشترین کشفیات در شرق و حاشیه شرقی کشور رخ داده است.
وی افزود: در راستای اجرایی کردن برنامه‌های سال ۹۳ ناجا با در نظر گرفتن اولویت‌ها، مواد مخدر یکی از اولویت‌های مهم ناجا بوده است که بر همین اساس ماموریت‌های ناجا در کشف مواد مخدر و دستگیری قاچاق‌چیان ۶۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و همین طور درگیری با قاچاق چیان مسلح نیز سه درصد افزایش داشته است.
سردار مویدی ادامه داد: طی عملیات‌های ناجا ۹۰ نفر از قاچاق‌چیان مسلح به هلاکت رسیده‌اند که این میزان رشد ۲۰ درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد. همچنین در زمینه زخمی شدن قاچاق چیان مسلح ۶ درصد افزایش داشته‌ایم و متاسفانه ۸ نفر از همکاران ما در طی این عملیات‌ها شهید شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه ناجا با هدفگذاری دقیق توانسته است، بیش از دو هزار باند مو اد مخدر را در کشور شناسایی و متلاشی کند، بیان کرد: ما معتقد هستیم به لحاظ پیچیدگی بحث مواد مخدر تنها راه مبارزه با مواد مخدر برخورد فنی، ‌تخصصی و حرفه‌ای پلیس با قاچاق‌چیان است که در این زمینه توفیقات خوبی داشته‌ایم.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه سال آینده مبارزه با مواد مخدر همچنان در اولویت ناجا است، اظهار کرد: قرار است در شرق و جنوب شرقی کشور با متمرکز کردن بخش اعظمی از استعدادهای خودمان در جهت مبارزه با مواد مخدر فعالیت کنیم.
سردار مویدی در خصوص مبارزه با خرده فروشان تصریح کرد: در سال جاری مبارزه با خرده فروشان جزو اولویت ما بوده و در سال بعد نیز به همین گونه است اما الزامات دیگری وجود دارد که مربوط با سایر دستگاه‌ها است که با فراهم کردن بستر‌های مناسب بتوانند مصرف را کاهش دهند.
وی در خصوص مواد مخدر صنعتی و روان گردان‌ها اظهار کرد: یکی از راه‌های مقابله با مواد مخدر صنعتی این است که مردم را از تبعات ناشی از استفاده این مواد آگاه کنیم و بخش دوم اقدامات فنی و تخصصی پلیس است و بخش سوم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه مواد مخدر است که باید این دغدغه را داشته باشند که مردم را از عوارض مصرف این مواد آگاه کنند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در مورد مراکز بهداشتی که برای افراد تزریقی ایجاد شده است گفت: بخشی از این مراکز که تحت نظارت وزارت بهداشت است و مجوز دارند از نظر ما قانونی است همکاری می‌کنیم اما با بخشی که فاقد مجوز است برخورد می‌کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب