ثبتنام در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز جذب هیئت علمی وزارت بهداشت، ثبتنام در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا یک ماه آینده (23 آذرماه) ادامه دارد.
متقاضیان میتوانند با مراجعه به سایت مرکز جذب هیئت علمی وزارت بهداشت https://aac.behdasht.gov.ir فرم ثبتنام مربوطه را تکمیل کنند.
متقاضیان برای ثبتنام باید دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی (یا گواهی دوره فلوشیپ) در رشتههای بالینی و دانشنامه دکتری تخصصی یا مدرک کارشناسی ارشد در رشتههای علوم پایه را داشته باشند.
شرایط سنی فراخوان
حداکثر سن برای داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد 35 سال و دارندگان دانشنامه دکتری تخصصی و دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی یا دوره فلوشیپ 45 سال در نظر گرفته شده است.
مستخدمانی که مدرک دکتری تخصصی، بورد تخصصی و فوق تخصصی دارند در صورتیکه حداقل 15 سال از سنوات خدمات آنها باقی مانده باشند میتوانند در فراخوان جذب ثبتنام کنند.
دانشجویان نمیتوانند در فراخوان ثبتنام کنند
مستخدمان کشوری با مدرک کارشناسی ارشد نمیتوانند در فراخوان شرکت کنند. افراد در حال تحصیل هم نمیتوانند در فراخوان جذب ثبتنام کنند.
چنانچه متقاضیان در زمان انجام مراحل جذب در آزمونPh.D یا فوق تخصص یا فلوشیپ پذیرفته شوند نیز مشمول این بند بوده و پرونده آنها از دستور كار جذب خارج خواهد شد.
شركت متعهدین خدمت به دانشگاهها و دانشآموختگان مقاطع مورد تایید تحصیلی، در آزمون فراخوان دانشگاهها بلامانع است. شركت در فراخوان (متعهدین خدمت كه تعهدات را در یكی از دانشگاههای علوم پزشكی میگذرانند در فراخوان سایر دانشگاهها به غیر از دانشگاه محل تعهد یا خدمت با موافقت كتبی موسسه مبداء ممكن خواهد بود).
دانش آموختگان مقاطع صرفاً دکترای تخصصی (Ph.D) و کارشناسیارشد جهت شرکت در فراخوان نیاز به شروع تعهدات در دانشگاهها ندارند.
شركت در فراخوان برای مشمولین قانون نحوه تامین هیئت علمی، بعد از گذشت دوره ضرورت (24 ماه) میسر است. جذب نهایی و پیمانی شدن افراد مذكور پس از اتمام تعهد و انجام فرایند صدور كارت پایان خدمت خواهد بود.
متخصصان متعهد خدمت درمانی صرفاً در صورت داشتن موافقت كمیسیون مشترك درمان و آموزش وزارت متبوع میتوانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد شرکت کنند و در صورت موافقت كتبی دانشگاه محل تعهد در فراخوان سایر دانشگاهها نیز میتوانند شركت کنند. چنانچه كمتر از 6 ماه به پایان تعهدات درمانی متقاضیان باقی مانده باشد شركت آنان در فراخوان، علیرغم نداشتن موافقت كمیسیون مشترك آموزش و درمان وزارت متبوع در فراخوان دانشگاههای علوم پزشكی كشور بلامانع است.
متخصصان متعهد خدمات درمانی که از سهمیه استخدامی یا از سهمیه مناطق محروم و سهمیه خانمها برای پذیرش در دوره تخصصی استفاده کرده باشند، صرفاً درصورت داشتن موافقت کمیسیون مشترک درمان و آموزش وزارت متبوع میتوانند در فراخوان شرکت کنند.
دارندگان مدرك قبولی دانشنامه فوق تخصصی كه تعهدات فوق تخصص را به صورت درمانی یا هیئت علمی میگذرانند صرفاً میتوانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد خود شركت کنند. این متقاضیان پس از شروع تعهدات میتوانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد شركت کنند. همچنین تنها در صورت باقی ماندن حداكثر 6 ماه به پایان تعهدات (فوق تخصص) و با موافقت كتبی دانشگاه محل خدمت/محل تعهد میتوانند در فراخوان سایر دانشگاهها نیز شركت کنند.
عنوان رشته متقاضی میبایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقا مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارك مشابه ممنوع است.
امکان انتخاب 4 فرصت جذب برای نخبگان
بر اساس مصوبات هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، نخبگان میتوانند برای شركت در فراخوان 4 انتخاب داشته باشند كه میبایست دو انتخاب آموزشی و دو انتخاب پژوهشی باشد. واجدین شرایط نخبگی با امتیاز ویژه در فرآیند پذیرش هیئت علمی دانشگاههای دارای اولویت میباشند مشروط بر آنكه گواهی نخبگی را در زمان شركت در فراخوان ارائه نمایند.
ایثارگران شامل فرزندان و همسران شهدا، جانبازان 15 درصد و بالاتر، آزادگان و همسران و فرزندان آنان، همسران و فرزندان جانبازان 25 درصد و بالاتر، رزمندگان با حداقل 6 ماه سابقه حضور در جبهه که دارای مدرک علمی دکتری مورد تایید وزارتین علوم و بهداشت میباشند و شرایط علمی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را داشته باشند در اولویت استخدام قرار دارند.
متقاضیانی كه از طریق آموزش از راه دور (دورههای مجازی) یا دوره های غیرحضوری تحصیلات خود را به پایان رسانیدهاند نمیتوانند در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشكی كشور شركت کنند.
اعضای هیئت علمی شاغل به صورت رسمی و پیمانی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور نمیتوانند در فراخوان شرکت کنند.
چگونگی شرکت در فراخوان جذب بورسیهها
متقاضیانی كه بورسیه دانشگاه خاصی هستند تنها در صورت انتقال تعهدات بورس به دانشگاه دیگر میتوانند در فراخوان آن دانشگاه شركت کنند، در غیر این صورت تنها میتوانند در فراخوان دانشگاه محل تعهد بورسیه شركت کنند.
متقاضیان دارنده مدرك تحصیلی بالاتر از رشته و مقطع اعلام شده در فراخوان، حق شركت در فراخوان اعلام شده در مقطع پایینتر را ندارند.
در مواردی که اعلام نیاز دوره فلوشیپ قید شده، تصمیمگیری در مورد بررسی پروندهها با مدرک تخصصی (درصورت عدم مراجعه متقاضی با مدرک دوره فلوشیپ اعلام شده) بر عهده هیئت مرکزی جذب خواهد بود.
دانشآموختگان رشتههای مامایی، بهداشت باروری و گرایشهای پرستاری تنها به صورت بالینی جذب دانشگاههای علوم پزشكی خواهند شد.
دانشآموختگان رشتههای طب هوا فضا - طب ورزشی - طب كار - پزشكی اجتماعی و طب سالمندی پس از فراغت از تحصیل میتوانند در فراخوان شركت کنند.
دانشآموختگان رشته پزشكی قانونی به شرط ارایه عدم نیاز سازمان پزشكی قانونی میتوانند در فراخوان شركت کنند.
چنانچه در هر یك از مراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، مراحل طی شده كانلمیكن تلقی شده و در صورت صدور حكم استخدامی حكم صادره لغو و بلا اثر میشود.
شركت در فراخوان دو دانشگاه مجاز خواهد بود، لیكن داوطلب فقط میتواند یكی از دانشگاهها را دانشگاه مادر ( تهران– ایران- شهید بهشتی – شیراز- اصفهان – تبریز- مشهد - كرمان و اهواز ) انتخاب کند.
از بین اولویتهای انتخابی متقاضی، اولویت با جذب در دانشگاهی است که هیئت مرکزی جذب تائید کرده است و متقاضی مکلف است در اولین محلی که هیئت مرکزی جذب تائید مینماید به خدمت مشغول شود.
استخدام اعضای هیئت علمی در دانشگاهها منوط به موافقت سازمان اداری استخدامی كشور با اعطای مجوز برای جذب، منوط به داشتن ردیف و مجوزهای استخدامی توسط دانشگاههای ذیربط و استخدام اعضای هیئت علمی در مرتبه استادیار به صورت تمام وقت جغرافیایی و در مرتبه مربی به صورت تمام وقت است.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/