۱۰۰ درصد دانش آموزانی که به سن تحصیل رسیدهاند در مدارس ثبت نام کردهاند
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد مخبر در مراسم پویش مشق احسان که پیش از ظهر امروز در مصلای تهران برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس آمارهای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران به لحاظ توسعه انسانی در سال ۲۰۱۸ جزو کشورهای رده بالاست و بر این اساس ۸۵ درصد از افراد بالای ۱۵ سال باسواد بوده و ۱۰۰ درصد دانش آموزانی که به سن تحصیل رسیدهاند در مدارس ثبت نام کردهاند.
وی با بیان اینکه متخصصان روانشناسی افراد را به نسلهایx، y وآلفا تقسیم بندی کردهاند، گفت: سیاستگذاران ما مربوط به نسل xوy هستند ولی فرزندانشان که به واسطه بهرهمندی از تکنولوژیهای جدید بهعنوان نسل آلفا شناخته میشوند فاصله زیادی با والدینشان دارند و در صورتی که ما نتوانیم تکنولوژی روز را در بحث آموزش وارد کنیم به نوعی با هدر رفت سرمایه مواجه خواهیم بود.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصریح کرد: از دیگر شاخصهایی که میبایست در آموزش مورد توجه قرار گیرد این است که خروجی دانشآموزان ما افرادی پرسشگر با روحیه همکاری، تعاون و خلاق باشند و در این صورت است میتوانیم جزو کشورهای توسعه یافته باشیم.
مخبر با بیان اینکه برای پیشرفت و توسعه کشور ما نیاز به نیروهایی داریم که در خدمت کردن با یکدیگر مسابقه بگذارند گفت: با توجه به اینکه کشور در حوزههای مختلف درگیر جنگی فراگیر است نمیتوان چنین صحبتها را مطرح کرد که ما دین خود را به انقلاب و کشور ادا کردیم و اکنون باید حقوق نجومی بگیریم.
وی با اشاره به این مطلب که طراحی و ساماندهی شبکههای مردمی یکی از مهمترین توفیقات ستاد اجرایی فرمان امام است گفت: با شعاری که امسال از سوی مقام معظم رهبری در راستای رونق تولید مطرح شد ستاد با قوت بیشتر توسعه شبکههای مردمی تولید را در پیش گرفته و تاکنون توانستیم ۷ هزار روستا را به کارگاه تبدیل کنیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: این ستاد در راستای توسعه اشتغالزایی و توسعه شبکه مردمی در هفته ۲هزار شغل در قالب ۷۰۰ طرح ایجاد میکند.
مخبر در ارتباط با محوریت برنامههای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در سه سال آینده نیز گفت: محوریت فعالیتهای ما تولید و اشتغال توسط مردم در راستای جلوگیری از واردات کالاهای استراتژیک و همچنین صرفهجویی ارزی و توسعه صادرات است.
وی با بیان اینکه برنامهریزیها در ستاد اجرایی فرمان امام بهصورت نرم افزاری در حال رصد و پیگیری است، اذعان کرد: توفیق ستاد در بخشهای مختلف تنها با همکاری تمامی بخشها از جمله قوه قضائیه، مجلس و دولت امکان پذیر شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ضمن اشاره به اینکه عدم همافزایی دستگاهها و نهادها در کشور مانع حل مشکلات در کشور است، گفت: ما در تلاش هستیم تا با جلب و جذب کمکهای مردمی علاوه بر فعالیتهایی همچون مدرسهسازی ساخت بیمارستان، درمان بیماران صعبالعلاج بتوانیم مأموریت اصلی خود را که همان توانمندسازی از طریق اشتغال و رفع محرومیت در کشور است را ایفا کنیم.
انتهای پیام/۴۱۰۵/
انتهای پیام/