دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 شهريور 1398 - 13:44
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

اقتصادِ فرهنگ و هنر فراموش شده است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فرهنگ و هنر ثروت ملی است و در گذشته با دو بال معنوی و مادی حرکت کرده است اما به مرور زمان، بال مادی آن در نظر نگرفته شده است.
کد خبر : 412590

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید عباس صالحی صبح امروز در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه توسعه و حمایت از صنایع فرهنگی و خلاق که در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، اظهار کرد: فرهنگ و هنر ثروت ملی است و در گذشته با دو بال معنوی و مادی حرکت کرده است اما به مرور زمان، بال مادی آن در نظر نگرفته شده است.


وی افزود: فرهنگ و هنر ایران یک سرمایه مادی و معنوی است‌. هم با نظریه‌های نو و هم با وجه سنتی آن، فرصتی برای جهش در حوزه اقتصاد را فراهم می‌کند. باید اقتصادِ فرهنگ و هنر را جدی‌تر بگیریم چراکه این مقوله از زوایای مختلف قابلیت پیگیری دارد.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: در این وزارت خانه اقداماتی برای توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر صورت گرفته است.


وی  در خصوص پارک ملی علوم فناورانه‌های نرم و صنایع فرهنگی عنوان کرد: امروز یک شروع تازه و نو است و یک تفاهم نامه  به همراه دو قرارداد به امضا می‌رسد. 


صالحی ادامه داد: در همه حوزه‌ها با مشکل بسته‌بندی مواجه هستیم. این مشکل در حوزه فرهنگ و هنر بیشتر است در این حوزه ایده‌های متنوعی وجود دارد، با آموزش‌های کوتاه مدت می‌توانیم به این چرخه سرعت ببخشیم و به توسعه فرهنگ و هنر کشور کمک کنیم. 


وی در خصوص بحث شهرک کسب و کارها و فن بازارهای فرهنگی گفت: فن بازارها به چرخه اقتصادی کمک می‌کنند که ایده‌های کوچک به تولید برسند.  خلق ثروت به کمک فرهنگ و هنر از اولویت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.


انتهای پیام/4107/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب