روزهای پرتلاطم کُشتی ایران
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، سال گذشته در ماه آبان زمزمه دومین استعفای رسول خادم از ریاست فدراسیون کشتی به گوش رسید، خادم که پیش از این یکبار دیگر استعفا کرده بود برای دومین بار در سال گذشته تصمیم به استعفا گرفت و وزارت ورزش و جوانان هم با کنارهگیری او از سکان هدایت کشتی موافقت کرد.
پس از خادم، حمید بنیتمیم بهعنوان سرپرست امور جاری فدراسیون را بر عهده گرفت و شرایط کشتی تا حدودی به ثبات رسید تا اینکه در اواسط ماه اردیبهشت حکم سرپرستی 6 ماهه بنیتمیم در فدراسیون کشتی به پایان رسید و بهروز نعمتی سخنگوی هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی بهعنوان سرپرست امور فدراسیون کشتی را بر عهده گرفت.
به نظر میرسد با آمدن نعمتی شرایط کشتی تا برگزاری روز انتخابات به یک ثبات برسد و آرامش به ورزش اول کشور برگردد اما آنطور که انتظار میرفت اتفاق نیفتد و با آمدن نعمتی، کشتی روز به روز به گرداب حاشیه فرورفت و تغییر و تحولات در این فدراسیون در رأس امور قرار گرفت.
نعمتی در ابتدای حضورش در فدراسیون کشتی، مدیر روابط عمومی و کمیته داوران را تغییر داد. روز گذشته نعمتی همچنان عزل و نصبهای خود را اجرا کرد و رضا لایق که دبیری فدراسیون کشتی را بر عهده داشت از سمت خود برکنار کرد و مسجدی را به جای لایق بهعنوان سرپرست دبیری فدراسیون کشتی منصوب کرد. این تغییر و تحولات از سوی نعمتی صدای برخی اهالی کشتی را درآورد، منتقدان میگویند در شرایطی که او بهعنوان سرپرست موقت در فدراسیون حضور دارد، اختیارات کافی را ندارد و نمیتواند این عزل و نصبها را انجام دهد. برخی دیگر از منتقدان هم از تذکر رئیس اتحادیه کشتی صحبت میکنند و میگویند لالویچ در نامهای از تغییر و تحولات فدراسیون کشتی صحبت کرده و در نامهاش اشاره کرده که نعمتی را نمیشناسد و دلیل این تغییر و تحولات را در فدراسیون کشتی نمیداند.
البته که نعمتی در مصاحبهای اعلام کرده است که نامهای از رئیس اتحادیه کشتی به دست او نرسیده است. درحالیکه فدراسیون کشتی این روزها را بدون رئیس سپری میکند، از روز گذشته دبیر فدراسیون هم از سمت خود کنار رفت و البته شنیده میشود، علیرضا رضایی هم که بهعنوان نایبرئیس در فدراسیون کشتی فعالیت میکرد از سمت خود استعفا کرده و تنها به هدایت تیم امید کشتی آزاد بسنده کرده است.
چند روز پیش هم برخی اعضای مجمع نامهای به وزارت ورزش و جوانان ارسال کردند و خواهان این بودند که هر چه سریعتر مجمع انتخابات فدراسیون کشتی برگزار شود.
حالا سؤال اصلی اینجاست که در شرایطی که یک فدراسیون با سرپرست اداره میشود و وظیفه او این است که فضا را برای برگزاری انتخابات هموار کند، چه دلیلی دارد که اینقدر تغییر و تحول در فدراسیون رقم بخورد؟ سرپرست فدراسیون بهصورت موقت امور جاری فدراسیون را بر عهده دارد و وظیفه اصلیاش برگزاری انتخابات است، اما اینکه چرا در این شرایط فدراسیون کشتی در رأس تغییر و تحولات است سؤالی است که مسئولان باید به آن پاسخ بدهند.
شب گذشته علیرضا حیدری هم که یکی از نامزدهای پست ریاست فدراسیون کشتی بود در پستی در فضای مجازی از حضور در انتخابات انصراف داد.
بدون تردید خواست جامعه کشتی این روزها تنها برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون کشتی است و ورزش اول کشور نباید بیشتر از این همراه با حاشیه باشد. رقابتهای جهانی کشتی و کسب سهمیه المپیک توکیو در ماه شهریور پیشروی گوش شکستههای ایران است اما فدراسیون این رشته همچنان بلاتکلیف است.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/