آموزش تابآوری به سیلزدگان در کنار کمک اقتصادی ضروری است
یاسر یادگاری در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: سیل آسیب جدی به روح و روان مردم سیلزده وارد کرد که تبعاتش حتی شاید بیشتر از آسیب اقتصادی به آنان باشد.
وی گفت: حادثه سیل در روزهای پایانی سال گذشته رخ داد و بسیاری از هموطنان را درگیر خودش کرد که هم زندگی خود را از دست دادند و هم کودکان و زنان زیادی دچار افسردگی و اضطراب روحی شدند.
این روانشناس حوزه خانواده با اشاره به کاهش تابآوری برخی سیلزدگان در این حادثه و حتی شایعههایی که در فضای مجازی مبنی بر خودکشی برخی از آنان منتشر میشد، افزود: اگرچه حادثه سیل در مناطقی رخ داد که بیشتر مردم ان مناطق انسانهای صبوری بودند که شغلشان یا دامپروری بود یا کشاورزی و از ظرفیت بالای روحی هم برخوردار بودند ولی نباید این نکته را از نظر دور داشت که هر اتفاق و حادثهای که به اقتصاد خانواده آسیب بزند میتواند تبعات روحی و روانی بسیاری را برای مردم مصیبتدیده ایجاد کند.
یادگاری به حضور نهادهای حمایتی و خدماتی از جمله کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی در بین مردم سیلزده و حضور مشاوران روانی این نهادها در بین سیلزدگان اشاره کرد و گفت: این اقدامات میتواند بسیار مفید باشد و تا حدودی آلام روحی این افراد مخصوصاً زنان و کودکان را کاهش دهد.
وی گفت: دولت باید با تشکیل کارگروههای تأمین امنیت روانی مردم سیلزده به کمک آنان رفته و در کنار کمک مالی و اقتصادی به آنان آموزش تابآوری را هم انجام دهد.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/