رعایت حسن خلق و تکریم بازنشستگان و فرهیختگان در کشور نهادینه شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از صندوق بازنشستگی کشوری، سید میعاد صالحی در پیامی با تبریک عید سعید مبعث به مسلمین جهان به ویژه بازنشستگان کشوری آورده است: رسول اکرم (ص) فرمود: «اِنَّما بُعِثْتُ لاُتَمِّمَ مَكارِمَ الاَخْلاقِ»؛ «همانا به پیامبری برانگیخته شدهام تا ارزشهای اخلاقی را به کمال برسانم.»
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: اعیاد در دین اسلام از جایگاه و مرتب بالایی برخوردارند و نگاهی به جایگاه این مناسبتها در فرهنگ شیعه و سنی از عید فطر و قربان و حتی غدیر صحت این ادعا را تأیید و تأکید میکند. اما عید بزرگ مبعث که نقطه شروع دین مبین اسلام و پیامبری ختمی مرتب و خاتمه پیام آوری پیغام آوران از جانب ایزد تبارک و تعالی است. نقطه آغازین دین اسلام با نزول سوره علق با ماهیت دانایی و نظام آفرینش انسان آغاز شده که می فرماید: اقرا باسم ربک الذی خلق ؛ خلق الانسان من علق ؛ اقرا وربک الاکرم ؛ الذی علم بالقلم ؛ علم الانسان ما لم یعلم.
وی در ادامه عنوان کرد: امروز نیز بشر حکمرانی خود را از مسیر اطلاعات و دانایی به سرمنزل مقصود میرساند و این یک اصل حکمرانی و مدیریتی است. واژههایی چون خلق، علق، قلم و علم در کنار هم نشان از حکمتی برای شرح خلقت انسان از یک نطفه کوچک و بیارزش تا بزرگترین و رفیعترین جایگاه نزد خداوند متعال دارد.
صالحی بیان کرد: با کنار هم آوردن آیات (نشانهها) سوره علق در کنار برهان رسول اکرم (ص) برای مبعوث شدن به پیامبری، در میابیم که هرچه نیرومندی و دانایی و تیزهوشی باشد، کلام آخر و اکمل البیان را مکارم اخلاق میزند که این الگو و اصل هدایت بشر از سوی درگاه اولوهیت، گنج نهان بشر امروز است. بشر امروز هر جا توانسته حسن خلق و مکارم اخلاقی را در حاکمیت و رفتار خود نهادینه کند و آن را در جامعه ترویج و فرهنگ سازی کند، به توسعهیافتگی، عدالت و پیاده سازی نظام رفاهی همگانی و برابر نزدیک تر شده است و هر جا از این اصل و الگو عدول کرده، نتیجه آن نابودی و ویرانی بوده است.
وی در ادامه این پیام گفت: اینجانب ضمن تبریک عید سعید مبعث که عید همه مسلمین جهان و نویدبخش وحدت شیعه و سنی و نماد آزادی، عدالت، اخلاق و حاکمیت انسانِ «به ما هو انسان» است را به همه مردم شریف ایران اسلامی به ویژه یک میلیون و ۴۲۱ هزار بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری، امیدوارم بعثت پیامبر نقطه بازگشت همه ما به اصل هدایتگری و پیام آوری پیامبر بزرگ اسلام یعنی پیاده سازی مکارم اخلاق و جان کلام آن یعنی حُسن خلق در میان نوع بشر به ویژه ما خدمتگزاران به شریفترین نوع بشر باشد.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/