بودجه دانشگاه تربیت مدرس کافی نیست
محمدتقی احمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه سیاست و دانشگاه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در مورد کیفیت غذای دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: دانشگاه تربیت مدرس به لحاظ کیفیت غذا در وضعیت مناسبی قرار دارد و برخی اوقات گلههایی از جانب دانشجویان مطرح میشود که سریعاً در جهت رفع مشکل اقدام میشود. قرارداد دانشگاه با پیمانکار سختگیرانه است؛ همچنین کیفیت غذا مشکلی ندارد و دانشگاه تربیت مدرس از لحاظ فضای سلف غذاخوری نیز با کمبودی مواجه نیست.
رتبه نخست دانشگاه تربیت مدرس در زمینه اشتغال فارغالتحصیلان
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به وضعیت اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: براساس آماری که در ماههای اخیر از وضعیت فارغالتحصیلان به دست آوردهایم، در بین دانشگاههای منطقه یک، در بازه زمانی پنج سال اخیر آمار اشتغال فارغالتحصیلان بالاترین رتبه را کسب کردهایم و در مقطع دکتری 81 درصد و در مقطع کارشناسیارشد 67 درصد از فارغالتحصیلان مشغول بهکار شدهاند.
گفتنی است اخیراً معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاههای کشور اعلام کرد که براساس اطلاعات اعلامشده، دانشگاه تربیت مدرس در میان دانشگاههای منطقه یک کشور، رتبه نخست را از نظر اشتغال فارغالتحصیلان داشته و در سطح کشور نیز در میان بالاترینها قرار دارد.
بودجه دانشگاه تربیت مدرس پاسخگوی نیازهای دانشگاه نیست
وی درباره بودجه سال آینده دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد: براساس لایحه بودجه رشد بودجه دانشگاهها 16 درصد افزایش یافته است و این رشد بودجه، جوابگوی تمام نیازهای دانشگاه تربیت مدرس نیست همچنین از طرفی دولت دانشگاهها را موظف کرده است که حقوق پرداختی را 20 درصد افزایش دهند و افق نگرانکنندهای متصور است که امکان آسیب به بودجههای پژوهشی وجود دارد. امیدواریم که تمام مسئولان برای رشد بودجه نهایت تلاش خود را انجام دهند تا فعالیتهای علمی و پژوهشی نظام آموزش عالی با مشکل مواجه نشود.
لازم به ذکر است بودجه سال ۹۷ دانشگاه تربیت مدرس، یک هزار و ۶۷ میلیارد ریال بوده که این مبلغ برای سال ۹۸ به ۳ هزار و ۲۱۷ میلیارد و ۳۷ میلیون ریال رسیده است و با توجه به اهداف تعیینشده برای تحقق فعالیتهای علمی و پژوهشی بهنظر میرسد که افزایش 16 درصدی بودجه دانشگاه تربیت مدرس برای جامه عمل پوشاندن به اهداف علمی مناسب نیست همچنین عدم اصلاح در افزایش بودجه مراکز آموزشی موجب تعلیق فعالیتهای تحقیقاتی دانشگاهها میشود.
گفتنی است دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۶۰ با عنوان مدرسه تربیت مدرس و با هدف تربیت کادر هیئت علمی دانشگاهها تأسیس شد و در سال ۱۳۶۱ اقدام به پذیرش دانشجو در برخی از رشتههای علوم انسانی کرد که در سال ۱۳۶۵ به دانشگاه تربیت مدرس ارتقا یافت.
انتهای پیام/4113/4123/
انتهای پیام/