دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 دی 1397 - 13:06

مشکلات برقراری ارتباط پس از ۴۰ سالگی

ارتباط برقرار کردن با دیگران و پیدا کردن دوست کار ساده‌ای نیست، این موضوع زمانی سخت‌تر می‌شود که ما مرز ۴۰ سالگی را رد می‌کنیم، اما دلیل آن چیست؟
کد خبر : 353652
handshake-emruzonline.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ارتباط برقرار کردن با دیگران و پیدا کردن دوست کار ساده‌ای نیست، این موضوع زمانی سخت‌تر می‌شود که ما مرز 40 سالگی را رد می‌کنیم، اما دلیل آن چیست؟ اگر دوست دارید بدانید که چرا برقراری ارتباط در سنین بالا سخت‌تر می‌شود، با ما در ادامه مطلب همراه باشید.


درگیر خانواده هستیم


یکی از دلایلی که پیدا کردن دوست پس از 40 سالگی سخت می‌شود این است که افراد در آن سن خانواده خود را تشکیل داده‌اند و درگیر آن هستند. تنها زمانی احتمال برقراری ارتباط شما با دیگران زیاد می‌شود که شما هم شرایط مشابه داشته باشید. به عنوان مثال اگر شما مجبور باشید که هفته‌ای 3 بار فرزندتان را به کلاس موسیقی ببرید، احتمال این که در آنجا با خانواده‌های دیگری آشنا شوید، زیاد است.


کیفیت مهمتر از کمیت می‌شود


تحقیقات نشان داده که افراد پس از 30 سالگی به کیفیت رابطه بیشتر از کمیت آن اهمیت می‌دهند، بنابراین طبیعی ست که در انتخاب دوست سخت‌گیرتر باشند. بهترین راه حل برای این مشکل آن است که به فعالیت‌های گروهی بپردازید، در این صورت با افرادی آشنا خواهید شد که علاقمندی و توانایی‌های مشترکی با شما دارند. همین وجه اشتراک می‌تواند بهانه خوبی برای نزدیک شدن به آنها باشد.


به دنبال وجه اشتراک‌های بیشتری هستیم


زمانی که ما بچه‌تر بودیم، به هر دلیلی با دیگران ارتباط برقرار می‌کردیم و برچسب دوستی را به آنها می‌زدیم اما هر چه سن مان بیشتر می‌شود، به دنبال وجه اشتراک‌های بیشتری برای برقراری ارتباط هستیم. در واقع ما بر اساس تجربیاتی که کسب کرده‌ایم به این نتیجه می‌رسیم که سازگاری مهمترین مهره یک رابطه است.


از نه شنیدن می‌ترسیم


هر چه سن ما بالاتر می‌رود غرورمان نیز بیشتر می‌شود، از این رو طبیعی ست که به سمت دیگران تنها از ترس «نه شنیدن» نرویم. ما می‌ترسیم که مورد قضاوت دیگران قرار بگیری و در نهایت جواب رد بشنویم و همی موضوع ما را همیشه چند قدم دورتر نگه می‌دارد.


حرفی برای گفتن نداریم


یکی از دلایل خطرناکی که شما را از برقراری ارتباط با دیگران دور می‌کند این است که شما حرفی برای گفتن ندارید.  اگر واقعا چنین است، باید به فکری تغییری اساسی در زندگیتان باشید. آیا موضوعی شما را از زندگی دور کرده است؟ آیا آنقدر غرق کار هستید که وقت تفریح و برقراری ارتباط با دوستان و خانواده‌تان را ندارید؟ در این شرایط بهتر است که وقتی آزاد را برای خود باز بگذارید و کاری را که دوست دارید انجام دهید تا ذهنتان بازتر شود. البته برای پیدا کردن دوست همیشه لازم نیست که شما حرفی داشته باشید. اگر فردی که در کنار شماست یک دوست واقعی باشد، او سکوت شما را نیز خواهد فهمید.


در فعالیت‌های گروهی شرکت نمی‌کنیم


چه زمانی ما دوست پیدا می‌کنیم؟ زمانی که از خانه بیرون برویم و در فعالیت‌های گروهی شرکت کنیم. اگر شما همیشه به پیشنهادهای دوستتان نه می‌گویید و در دورهمی و گشت‌و‌گذارهای آنها شرکت نمی‌کنید، آیا شانسی هم برای آشنایی با افراد جدید دارید؟ 


از جدایی می‌ترسیم


اگر در گذشته تجربه تلخی از افراد نزدیک زندگیتان داشته‌اید، احتمال این که برای برقراری ارتباط دوباره محافظه کار شوید، زیاد است. در حقیقت شما می‌ترسید که نکند دوستی‌تان بار دیگر به جدایی ختم شود و تنها اعصاب خوردی‌اش برایتان باقی ماند. اما این موضوع نباید مانع برقراری ارتباط شما با دیگران شود. از این رو باید گذشته را فراموش کنید و به جای آن با تجربه‌ای که به دست آورده‌اید، عاقلانه‌تر در انتخابتان عمل کنید.


زمان کافی نداریم


احتمالا شما در سن 40 سالگی وقت خالی زیادی ندارید که آن را برای دوستانتان بگذارید. بدون شک در این سن مسئولیت‌های زیادی روی سرتان ریخته که باید به همه آنها برسید. در این بین حتی اگر وقت آزادی داشته باشید، ترجیح می‌دهید که استراحت کنید. اما بدانید که شما باید تعادل را در زندگیتان برقرار کنید. اگر برای خود و دوستانتان وقت نگذارید، به مرور زمان دچار فرسودگی می‌شوید.


هیجانی برای روابط جدید نداریم


در دهه 20 زندگی، ما هیجان زیادی برای بودن کنار دوستانمان داشتیم اما هر چه سنمان بالاتر می‌رود این هیجان و لذت با هم بودن نیز کمتر می‌شود. در حقیقت دیگر آن حس و حال قدیم را نداریم، از این رو تلاشی هم برای پیدا کردن دوست نمی‌کنیم. اما بدانید که این خود شمایید که باید این هیجان را به زندگی و روابط‌تان بدهید.


منبع: برترین‌ها


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب