راهاندازی مراکز درمانی تخصصی در مناطق کم برخوردار
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حمید چوبینه در نشست خبری که امروز با حضور اصحاب رسانه در بوستان گفتگو برگزار شد به بیان گزارش عملکرد یکساله این حوزه پرداخت و اظهار کرد: مهمترین رکن ما در فعالیتها در شهر سالم اقدام در راستای شفافیت است و میکوشیم با تمام انرژی علاوه بر بازنشستگان و کارکنان، به شهروندان و اقشار آسیبدیده نیز خدمات ارائه دهیم.
وی در ادامه به بخشی از فعالیتهای این سازمان از جمله اصلاحات نظام پرداخت، تدوین ساختار تشکیلاتی شرکت شهر سالم، آموزش خدماترسانی مبتنی بر رضایت و همچنین واگذاری پروژهها از طریق فراخوانهای عمومی اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه ما پروژههای خود را از طریق فراخوانهای عمومی در روزنامههای کثیرالانتشار و سایتهای اینترنتی ارائه دادیم و به تدوین شرایط و پیوستهای خدماترسانی به پیمانکاران پرداختیم توانستیم ۳۰۰ درصد در حوزه پیمانکاری رشد سرمایهای و درآمدی پیدا کرده و کیفیت خدمات خود را ارتقاء دهیم.
مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در خصوص اقدامات این سازمان در راستای اصلاح و بهبود وضعیت درمانی درمانگاهها اذعان کرد: ما تلاش کردیم تا با تنوع تخصصها و ساعات پذیرش در درمانگاههای شهرداری تهران خدمات مناسبی را به کارکنان و شهروندان ارائه دهیم و بر همین اساس در منطقه ۲۰ درمانگاهها تا ساعت ۲۴، در منطقه ۸ به صورت شبانه روزی، در منطقه ۱۰ توسعه خدمات از جمله ایجاد داروخانه آزمایشگاه و توسعه بسته درمانی، در منطقه ۱۷ و ۱۹ افزایش ساعت خدمترسانی و تنوع خدمات را در دستور کار قرار دادهایم.
چوبینه در ادامه به بیان افزایش مطالبات بیمارستانها پرداخت و اظهار کرد: با توجه به وضعیت ارزی و گران شدن تجهیزات پزشکی با انباشت مطالبات تا حدود ۸۰ میلیارد تومان مواجه بودیم ولی در ۹ ماهه اخیر قریب به سه برابر پرداختی داشته و معادل ۶۰ میلیارد تومان آن را تسویه کردیم و به دنبال آن هستیم تا روند پرداختی را با شرکا و افرادی که خدمات مشارکتی و یا پزشکی ارائه میدهند بهصورت ماهانه حقوق مستمری تا پنجم هر ماه داشته باشیم.
وی در ارتباط با فعالیتهای این سازمان در حوزه بهداشت نیز گفت: در یکساله اخیر بیش از ۱۶ هزار کارگر پاکبان شهرداری مورد پایش سلامت قرار گرفته و با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در این دوره یک درصد از حق الزحمه پیمانکاران صرف خدمات سلامت به این افراد شده است که در این میان ۴ هزار و ۳۰۰ نفر از این افراد افغانه بودند که در حوزه پارکبانی به ارائه خدمت به شهروندان میپرداختند.
مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران به پیگیری مجدانه شهردار در حوزه سلامت پرداخت و گفت: آقای حناچی از من خواستند تا نگاه بهتری را نسبت به فعالیتها داشته و بهمنظور ارائه خدمات بهتر با سازمانهای مختلف مساعدت داشته باشیم.
چوبینه در حوزه رویکرد به جوانان و بانوان به ارائه آماری در خصوص مجموع انتصابات در دوره اخیر سازمان پرداخت و اظهار کرد: ۴۵ درصد از مدیران در دوره اخیر از جوانان، ۳۷ درصد بانوان و ۲۹ درصد نیز از ایثارگران بودهاند.
چوبینه در بحث صرفهجویی سازمانی نیز اذعان کرد: ما در ۶ ماهه اخیر بیش از ۱۰ میلیارد تومان در حوزه مالی صرفهجویی کردهایم و با توجه به مصوبه مجلس نسبت به کاهش تعرفه خدمات درمانی، بهواسطه بهبود خدمات میزان مراجعات افزایش یافته و در این زمینه نیز رشد درآمدی داشتهایم.
وی با بیان اینکه در منطقه ۵ شهرداری تهران کسی حاضر به انجام عملیات به انجام سونوگرافی نبود، اذعان کرد: با ورود سه دستگاه سونوگرافی و همچنین ورود دستگاه ماموگرافی در آینده نزدیک و همچنین توسعه خدمات تصویربرداری توانستیم درآمدهای شرکت را در این خصوص افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران افزود: ما در تمام حوزهها کمیتههای فنی ایجاد کردیم و هیچ پزشک متخصصی بدون تأیید این کمیته فنی به مجموعه وارد نخواهد شد.
چوبینه در ادامه به مذاکرات صورت گرفته با سازمان بازنشستگی اشاره و اظهار کرد: در تفاهمات انجام گرفته به دنبال آن هستیم تا مرکز جامع پیشگیری و تشخیص سرطان، مرکز جامع توانبخشی و مرکز جامع پایش سلامت را در مناطق کم برخوردار برای بهرهمندی پرسنل شهروندان و بازنشستگان در سال آینده راه اندازی کنیم.
انتهای پیام/ ۴۱۰۵/
انتهای پیام/