دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 مرداد 1394 - 14:46

واکنش رئیس قوه قضاییه به حادثه ممسنی/ بسیاری از مسائل به جای طرح در رسانه‌ها با درایت تدبیر شود

رئیس قوه قضاییه گفت: از آن چه که در ممسنی فارس واقع شده است دفاع نمی‌کنم اما گمان می‌کنیم بسیاری از این حوادث به جای مانور دادن در رسانه‌ها بهتر است با درایت تدبیر شود.
کد خبر : 34561

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، آیت الله صادق آملی لاریجانی این مطلب را روز شنبه در دیدار مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران در محل حوزه ریاست قوه قضاییه عنوان کرد.


آملی لاریجانی، افزود: با توجه به برخی حوادث پیش آمده باید بگویم هیچ وقت علاقه و توقع نداریم به جامعه پزشکی توهینی روا شود اما از طرف دیگر قوه قضاییه توقعاتی دارد و گمان می‌کنیم بسیاری از این حوادث به جای مانور دادن در رسانه‌ها، بهتر است با درایت تدبیر شود.


رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: گاهی رسانه‌ای شدن برخی موارد نه تنها در رفع مشکل کمک نمی‌کند که خود، موجب ایجاد حاشیه‌هایی نیز می‌شود.


آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به مصاحبه یکی از مسئولان نظام پزشکی فارس با رسانه تصریح کرد: این مسئول نظام پزشکی در این مصاحبه گفته بود، قاضی به بیمارستان مراجعه کرد و طرف از انجام کار اباء نموده که قاضی همان جا طرف را خواباند و شلاقش زد که این گفته اصلا درست نیست.


رئیس دستگاه قضا ادامه داد: برخی از حوادث ربطی به دستگاه قضا ندارد مثلا قاضی دستور می‌دهد و کیفیت اجرا با مامور نیروی انتظامی است و به قوه قضاییه مربوط نمی‌شود.


آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد که اگر صنفی بخواهد برای خود وجهه‌ای درست کند، صحیح نیست.


وی با بیان این که قضات ما متدین هستند و به مسایل انسانی توجه دارند، گفت: ممکن است گاهی از ناحیه پزشک یا قاضی تخلفاتی صورت بگیرد که قابل رفع است.


بحث‌های مهم‌تری در ارتباط با دستگاه قضا و پزشکی وجود دارد


رئیس قوه قضاییه گفت: بحث‌های مهم‌تری در ارتباط با دستگاه قضا و پزشکی مانند سلامت، محیط زیست و غذا وجود دارد و نهادهای مربوطه و قوه قضاییه می‌توانند در این امور با هم همکاری کنند.


وی با توصیف وضع هوا در کلان شهرها به ویژه در تهران ادامه داد: همه ما داریم سرب، مصرف می‌کنیم و دستگاه قضا، محیط زیست و وزارت بهداشت می‌توانند به همدیگر در رفع این مشکلات کمک کنند.


آیت الله آملی لاریجانی به بحث پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشگیری از وقوع جرم بحث بسیار بزرگی است که وظیفه دستگاه قضایی و دیگر نهادهاست و جامعه پزشکی می‌تواند در خصوص سلامت روحی کمک قابل توجهی به دستگاه قضا ارایه دهد.


وی تصریح کرد: در یک کشور گسترده با توجه به جمعیت جامعه پزشکی و همچنین دستگاه قضایی، طبیعی است گاهی مسایلی مطرح شود و نباید این مسایل را خلاف واقع دانست، هر چند معتقدیم جامعه پزشکی جامعه فرهیخته‌ای است و تا حد انتظار باید حرمت آن حفظ شود.


اخلاق حرفه‌ای برای همه دستگاه‌های مهم است


رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای در دستگاه قضا گفت: اخلاق حرفه‌ای از جمله برخورد با مردم حتی متهم و محکومان بسیار مهم است و از این رو معاونت فرهنگی در قوه قضاییه ایجاد شده است.


آملی لاریجانی تاکید کرد: بحث اخلاق حرفه‌ای برای همه دستگاه‌ها مهم است؛ اما این موضوع در قوه قضاییه مهم‌تر است چون افراد با وجود فشاری که به لحاظ مشکلات متحمل می‌شوند به قوه قضاییه مراجعه می‌کنند و از این قوه انتظار دارند اخلاق حرفه‌ای را رعایت کند.


آیت الله آملی لاریجانی از تشکیل مرکز سلامت در این قوه و استقرار نهاد مستقل سلامت نیز در آینده نزدیک خبر داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب